Det börjar arta sig...

2009-11-29 @ 00:22:59

...någorlunda iallafall. Det är inte kaos längre här hemma, fortfarande massor som ska fixas och göras men det går att bo här nu, skönt!
Idag har jag varit på Tumba scenen och kollat på mina älsklingar som uppträdde, vilken show det var, trodde inte alls det skulle vara så stort, wow vilka duktiga barn. Det var 180 barn mellan 6 och 20 år med i showen som sjöng, spelade teater och dansade i 2 timmar och 45 minuter jag är jätteimponerad.
Min lilla Claudia var yngst men ack så underbart söt, Nadja var också grym, som sagt jag är imponerad.
Har 16 st videosnuttar men kan inte ladda upp alla ikväll för det tar för lång tid men har laddat upp 2 st där Nadja och Claudia är med, det kommer fler :)
Kram och Godnatt från VÄRLDENS stoltaste mamma till VÄRLDENS goaste och bästa flickorna.


 

Nadja är med de första 35 sekunderna av denna film, det är hon som står på högra sidan längst till vänster och har ett blått band runt midjan. Claudia kommer med i bild när det gått 2 min och 15 sek på filmen, hon är inte så svår att missa hon är kortast och minst av alla :)

 

 

Nadja är hon som är kortast och står längst fram, hihi så söt och duktig!

Ledsen för bildkvaliten min kamera är gammal nu, måste köpa en riktig videokamera så jag kan filma mina älsklingar, speciellt vid sådana här tillfällen :) Jul snart och strax efter min födelsedag, kanske skulle önska mig en videokamera ;)

 

Jag säger bara en sak!

2009-11-24 @ 23:11:30

FLYTTKAOS!

Hör av mig när det lugnat ner sig.

Hjältar...

2009-11-20 @ 17:47:26

Hihi.... Mina hjältar!

http://www.tackfilm.se/?id=1258733845123RA12

http://www.tackfilm.se/?id=1258734279618RA69

Varit hos läkaren idag men hinner inte skriva om det just nu, får ta det sen.
Nu blir det middag och fredagsmys! Ha en underbarkväll kära vänner.


Avslöjad och sönderstressad

2009-11-18 @ 13:57:28

Den här musikalen ska barnen och jag titta på den 5:e dec.
Jag är sämst på att hålla tyst om överraskningar, måste bli bättre på det, men barnen är glada iallafall :)
Ska bli kul att gå på musikal med tjejerna, jag älskar musikaler och för barnen blir det den första. *längtar*
Blir nog mysigt med en tjejkväll med mina älsklingar.

Ja vad har annars hänt sista tiden då, hmm massor känns det som, min almanacka är iallafall hur full som helst.
I fredags var det bara skola och sen spelade jag turnering och CG till sent på natten, vi skulle fått nycklarna till lägenheten också men det fick vi inte.
På lördagen var Jenny och jag på ikea hon skulle ha lite grejer där och jag skulle byta en tröja till Jocke i skärholmen. På kvällen spelade jag turnering igen och fick träffa Gia, vi åkte ur turneringen ungefär samtidigt sedan satt vi och pratade länge, det var trevligt!

Söndagen var storhandlar och storstädardagen, när jag hade städat åkte Jenny och jag till ikea igen och sedan handlade vi mat. Sen kom barnen, weee!
Skickade ett sms till fastighetsägaren och undrade vart nycklarna till nya lägenheten var och tydligen så hade han skickat ett sms till mig på lördagen där det stod att nycklarna låg gömda på ett speciellt ställe där vi kunde hämta dom, och att golvet var fixat och lägenheten städad, tyvärr hade jag missat det smset men så fort jag fick veta det sprang jag dit för att kolla. Vardagsrumsgolvet var jättefint och städningen godkänd av fröken pedant.
Så det var bara att börja måla och lägga golven :) Jocke började måla redan på söndags kvällen efter jobbet, sen har han målat i måndags och tisdag och nu är det nästan färdigt, Nadja har fått hjälpa till eftersom hon gärna ville det och idag ska Claudia få måla lite på sin fondvägg, jag har knappt gjort något förutom att hålla ställningarna hemma. Ikväll tror Jocke att all målning blir färdig. Golvet fixar vi under helgen och nästa vecka när barnen är hos pappa, förhoppningsvis är vi färdiga innan de kommer hem igen så de slipper bo i skiten.

Annars har det varit skola varje dag och rapportskrivning som jag är färdig med nu, inlämning på fredag kl 14:30.
Idag har jag gjort adressändring, flyttat elabonnemang samt försäkringar, nu är det bara com hem kvar som jag ska fixa ikväll. Ska snart åka iväg och köpa lite mer färg och lite annat, sen hämta barnen och gå på teater.
Vi skickade in Nadjas jultidningsbeställning igår, hon har varit skitduktig och sålt för nästan 6000 kr, tack alla ni som handlat av henne.


Jag känner mig jättestressad, helgen är fullbokad med alla barnens genrep inför deras show den 28:e, på lördag är det genrep mellan kl 10-15 och på söndag 10-18, samtidigt som det är barnkalas och så ska vi hinna flytta också. Och mitt i allt har jag ont i ryggen och ska på läkarbesök på fre. Men men det blir lugnare efter nästa ons man får se det positiva. På tisdag kl 14 ska vi vara ute ur lägenheten. Blir nog inte så mycket bloggande på ett par dagar som ni kanske förstår.
Men ha det gott så länge kära vänner!
Kram

Trött trött trött...

2009-11-16 @ 21:43:39

Jag är SÅ sjukt trött, får ta och göra en uppdatering när jag orkar. Kan bara berätta att det är fullt upp här!
Just nu ska jag kolla på tv en liten stund och sova snart! Gääsp!
Natti natt!

Glömde det viktigaste...

2009-11-13 @ 09:49:01

Viktigast av allt glömde jag ju att skriva. I tisdags var jag på utvecklingssamtal i Nadjas skola, kan inte bli mer stolt. Hon fick bara massa positivt inte ett negativt ord. Hon är så duktig min tjej :)
I de ämnen där hon inte har sin klassföreståndare har de som ett omdömessytem med 5 olika omdömen, Nadja hade bäst på allt :) Hoppas bara att det håller i sig i några år till och att hon inte blir skoltrött.
Slut på skrytandet nu ska jag återgå till mitt skolarbete, blää, jag däremot är skoltrött :)

Torsdag

2009-11-12 @ 20:13:56

Jag kom inte upp ur sängen idag mådde inte så bra så det blev ingen skola, blää lite ångest får jag.
När jag väl kom upp vid 12 passade vi på att tvätta om jag ändå bara skulle vara hemma skönt med nytvättade kläder och nya lakan i sängarna. Vid 16 var vi och skrev på kontrakt, weee! Efter det handlade vi mat, det blev kycklingfajitas som Jocke lagade medans jag lade in tvätten i garderoberna.
Nu sitter vi här mätta och njuter av att det är städat, diskat, nya lakan och bara allmänt fint :)
Ska äta lite glass och kolla på tv går ju massa kul på tv ikväll!

Ha en trevlig kväll!

Update...

2009-11-11 @ 20:44:44

Tänkte uppdatera lite vad som hänt de sista dagarna.
I lördags vid 11 tiden åkte jag och lämnade barnen hemma hos Sacha efter det åkte Jocke och jag och shoppade lite, jag behövde ett par partyskor och nya behåar, hittade några jättefina och bra på triumph och Jocke ville ha en ny tröja. På kvällen var vi ute och käkade och dansade med vänner det var riktigt trevligt.
På söndagen var vi mest hemma och tog det lugnt och åt bakismat sen hade jag basketmatch och efter det hade Jocke hockeymatch, vi vann men Jockes lag förlorade tyvärr.
I måndags var det skoldags och sen spelade jag en pokerturnering som inte gick bra.
Igår (tisdag) fick jag äntligen för mig att det var dags att kolla upp mina bortdomningar och ont i rygg/rumpa. Ringde vårdguiden som tyckte jag skulle åka in till närakuten vilket jag gjorde, väl där gjorde läkaren en massa tester på mig och sedan skickade hon iväg mig till Huddinge neurolog akuten med en remiss. Hon sa att jag skulle röntgas, ta ryggmärgsprov och massa blodprov, jag blev livrädd och var helt förstörd i bilen på väg till Huddinge. När jag efter ca 4 timmar fick träffa läkaren så gjorde han massa tester och sa att jag fått diskbråck men att det inte var något som behövdes opereras på en gång så han skickade hem mig med en ny remiss, fredag den 20:e har jag fått en tid för röntgen och vidare utredning. Så jag lär återkomma om det.
Idag efter skolan åkte Jocke och jag till Länna för att köpa färg till lägenheten och lite annat, skönt att ha det gjort.
Imorgon ska vi skriva på kontrakt på nya lägenheten och vi får nycklarna på fredag sen har vi 12 dagar på oss att måla, byta golv och flytta in.
Kommer nog bli bra det här. Usch så jobbigt det är att sitta med mitt onda, måste stänga ner datorn snart.
Lite tv sen sova tidigt. Natti natt!

Claudia och William när Anna och William var här i fredags

 

Så söta :)

 

 

 

VILL HA!!!

2009-11-06 @ 23:01:16

Åh vad jag skulle vilja ha denna matta i storlek 70x250 i vår nya hall.

 


Fredagsmyyyys!

2009-11-06 @ 22:38:07

Idag var Claudia och jag hemma för Claudia kände sig lite dålig men så fort vi kom hem efter att ha lämnat Nadja i skolan så mådde hon bättre, hon var nog bara väldigt trött.
Vid 10:30 kom Anna & William och tog en fika med oss och vid 12:30 åkte dom hem och Claudia och jag åkte och hämtade Nadja och Filippa som följde med hem, när vi kom hem satt vi och väntade på att Jocke skulle komma så vi kunde titta på lägenheten.
Barnen & Jocke gillade också lägenheten så efter titten ringde jag och tackade JA! Vi skulle egentligen flyttat in den 15/11 men jag förklarade att jag har barnen varannan vecka och att dom åker till pappa imorgon så det vore toppen om vi kunde få sätta igång medan barnen är hos pappa och det gick bra :)
Så nästa vecka ska vi börja måla väggarna och sedan lägga in nytt golv, åh det kommer bli SÅ fint när det är färdigt men kommer förmodligen leva i kaos ett tag, usch ja jag som är ett sånt kontrollfreak och INTE tycker om kaos men det blir förhoppningsvis bara ett kort tag.

Efter titten gick vi hem och tog det lite lugnt sen åkte Jocke hem eftersom han har lite att fixa med plus hockeyträning. Tjejerna och jag har haft det mys och kollat på idol men båda slocknade på soffan redan kl 21, tröttisar.

Barnen åker till pappa redan imorgon eftersom deras kusin och faster är och hälsar på från Arvika och dom vill såklart träffa dom.

Vi ska ut och äta och skaka rumpa med två av Jockes kompisar med respektive, var länge sen jag var ute nu så det ska bli skoj.

Hoppas ni har/haft en härlig fredag.

Vaccin elller ej?

2009-11-05 @ 13:12:47

Vem ska man lita på egentligen? Jag blir helt förvirrad. Vi har iallafall bestämt oss för att vänta lite med vaccinet till oss och barnen.
Den här texten gör det ju inte lättare.


I'm a qualified pharmacist. I've been researching the swine flu vaccine that
our government has bought for us (using our money, by the way) and its a hundred times more dangerous than the swine flu itself. Something that freaked me out is that several swine flu vaccine manufacturers have asked governments to give them an exemption from lawsuits, in case the vaccine caused harm in people.
If you made a vaccine that you knew worked, then why would you need a legal exemption in case it hurt people? Massive warning sign. They don't believe its safe. The swine flu itself has killed about 2/3000 people total. The regular flu kills 40 000 plus per year- so why are we freaking out about swine flu, and not normal flu? Does that make sense? No. If the regular flu kills 40 000 plus per year, and the swine flu only killed 2/3 000 - then why are governments buying it in advance, giving it to us for free, and giving drug manufacturers immunity to legal cases against them? Does that make sense? No.


The swine flu vaccine contains 2 horribly dangerous compounds - one is called thimerosol. It is made 50% of mercury. It binds to receptors in your brain, and
basically causes brain damage. Is it smart to be injected with thimerosol, and get brain damage, dropping 10 IQ points and going dumb, in order to avoid getting a flu that kills 95% less people than regular flu? No. The other horrible in gredient is called squalene. Squalene accidentally tricks your immune system into killing your own cells, which creates autoimmune diseases like asthma, multiple scelerosis, diabetes, and a bunch of diseases that we don't have a name for yet (because squalene hasnt been used for that long, and we have little data on its effects) - is it smart to inject yourself with that stuff, in order to avoid a relatively mild flu, like the swine flu? No. If you're a pregnant mother about to take Panvax, ask yourself this - why would you take Panvax, when it contains Neomycin and Polymyxin B Sulfate - both of which exhibit positive risk to unborn children - so as to avoid what? A mild flu, that kills 95% fewer people than the regular flu? Look, I'm a funny guy. Yeah, I make good Facebook groups. People join them by the thousands, and laugh. But I'm also a qualified pharmacist. I scored in the top 0.1% of my state in school.


I'm expert at critical analysis of drugs and their effects on humans. And let me be blunt -if someone came up to me with a syringe full of swine flu vaccine, or came near my family with one -I would take the needle off them and poke them with it myself - followed by several very hard punches. This stuff is poison. Don't take it. Don't let your friends take it. Don't let your family take it. If some idiot in a lab coat asks you if you want it, ask them about thimerosol, squalene, and why the company making it wants legal exemption from being sued, and watch their face go into "omg (O my God) I'm being asked serious questions that I don't have the answer to" mode.

Jippie!!!

2009-11-04 @ 20:26:29

Det finns nog en mening med allt!
Idag när jag var på väg att hämta barnen så ringde min hyresvärd och sa att han har en 4a till oss i samma hus om vi vill ha. Eh WHAT?? Skojar du vi vill ha? Jag fick direkt åka och kolla på den och den var väldigt intressant :)
På fredag ska barnen och Jocke få titta på lägenheten också och kl 17 på fredag ska vi ha bestämt oss. Fast vi har nog redan bestämt oss. Bor i en liten tvåa nu, barnen delar rum och jag sover i vardagsrummet. Det ska bli så skönt att ge barnen eget rum och få ha ett eget rum själv. Inflyttning är om 11 dagar alltså den 15/11 men vi behöver inte betala den nya hyran förns i dec.
Fan vad lovely! Så glad!

Tisdag...

2009-11-03 @ 20:56:02

Fullt ös från morgon till kväll har det varit idag.
Kom hem från skolan kl 16 idag och då var Jocke hemma=barnen överlyckliga (jag också såklart) :o). Barnen och Jocke spelade spel medans jag gick ner till tvättstugan och sedan lagade mat. Nadjas kompis Felicia var över och lekte en stund också.
Nu sover sessorna och jag ska springa ner en sista vända till tvättstugan.
Jocke är på Hockeyträning men kommer hem snart.
Efter tvättstugan ska jag lägga mig i sängen och kolla på Desperate Housewives och förhoppningsvis somna in tidigt även ikväll. Har känt mig väldigt utvilad idag, troligtvis för att jag la mig i sängen redan vid 22 igår istället för 01 som jag brukar göra. Natti natt!

Jag mår bra och är lycklig :)




Måndag...

2009-11-02 @ 21:29:40

Varit en skön måndag ändå idag, jag tycker annars inte om måndagar. När vi gick upp kl 06:30 imorse så var det ljust ute till min förvåning, men det var skönt att gå upp till det. Varit lite av en rivstart i skolan, alldeles för mycket babbel om onödiga saker och lektionstiderna drar iväg. Känns ändå kul att vara tillbaka i skolan efter tre veckor, inser att jag måste njuta av pluggtiden nu, det är ju sån enorm skillnad på att plugga och jobba.
Efter skolan idag var det dags för dans för båda flickorna, kom hem sent så det fanns inte tid till att laga mat så vi köpte pizza och satt framför tvn och smaskade, sånt tycker både barnen och jag e riktigt mysigt ibland.
Sen var det sovdags för barnen dom somnade blixtsnabbt kl 20:15 idag, så stackarna har också varit helt slut.
Jag ska faktiskt gå och lägga mig redan nu är ruggigt trött, men om jag känner mig själv så fastnar jag framfär tvn en stund först.
Radhusletandet fortsätter men det är HELT dött på hemnet :(

Natti natt!

Älsklingarna hemma!

2009-11-01 @ 22:21:14

Nu är allt i sin ordning igen, mina prinssessor är hemma och dom sover så sött nu :)

Jobbade ju igår och hoppades hela kvällen att jag skulle få gå hem tidigt men blev inte så eller det beror på hur man ser det, fick sluta klockan tolv på natten och det  är ju bättre än de andra nätterna då jag slutade kl 03.
Tanken var att jag skulle upp tidigt idag för att vända tillbaka dygnet efter lovet men vaknade inte av klockan så jag sov till kl 10:30.
Gick upp och gjorde mina vanliga söndagssysslor dvs storstäda och storhandla mat. Var färdig redan kl 13 så då mötte jag upp Sofia & Ronya i Nacka forum och shoppade lite. Hittade ett par enligt mig sjukt snygga vinterskor, och jag hoppas VERKLIGEN att dom är så varma som jag tror, jag fryser alltid om fötterna spelar fan ingen roll vad jag gör, så nu hoppas jag att jag har hittat rätt. Dom kostade 1400 kr och är nog de dyraste skorna jag någonsin köpt till mig själv, haha jag är sjukt snål när det gäller att shoppa till mig själv. Så nu kära vinter *harkel* välkommen, jag är redo. Åh vad jag ska leka i snön med barnen och kolla på Jockes hockeymatcher utan att frysa om fossingarna :)
Även köpt 3 par nya jeans, ett linne och massa hårprodukter som dom hade 50% rea på i Nacka
Min garderob är nog fulländad nu, behöver köpa lite nya behåar och ett par nya "finskor" sen så ska jag inte shoppa på ett bra tag, ska vara duktig och spara pengar, lär behövas till den dagen vi flyttar.

Tjejerna kom hem vid 18:30 vi har bara legat på soffan och kramats hela kvällen, mys!
Ska läsa lite favvisbloggar och sen sova tidigt, imorgon börjar allvaret igen! Men det är ju bara sju veckor kvar till tre veckors jullov och det går fort, man får se det positivt.

Kram & God natt!

Mina snygga Merrel dom är dock mycket snyggare IRL :)

På mina fosingar :)