HJÄLP!

2009-09-29 @ 22:23:30

Jag skulle så gärna vilja göra bloggen fin men suger på webdesign! Någon som kan/vill hjälpa mig eller ge mig något tips på hur man gör? Vill ha en header och en fin bakgrund. Samt lite annat smått och gott.
Please please please!

Jahap..

2009-09-29 @ 22:06:03

Idag har jag varit i skolan som vanligt, var helt slut så jag längtade tills klockan skulle bli 15 så jag kunde få åka hem och vila en stund. När jag kom hem ringde min handledare på praktiken och vi bokade en tid för möte nästa torsdag, hon verkade riktigt trevlig, gud vad jag ser frar emot praktiken.
Gick och lade mig så fort jag pratat med henne men det var svårt att somna eftersom det var "någon" som ville ha min uppmärksamhet, min lilla babbelpelle. Men vid 17 fick jag blunda till en stund. Vid 18 åkte Jocke till jobbet och jag funderade på om jag skulle gå på bio eller inte, vill se "Allt för min syster" men det blev inte så.
Istället åkte jag och handlade lite mat blev sugen på sill & potatis med gräddfil & gräslök så det fick bli det till middag, mums. Fick med mig en cola och chokladmunkar också för att sörja min ensamma kväll hemma, idag tyckte jag inte att det var kul att vara ensam hemma men nu känns det helt ok ändå.
Har städat lite nu på kvällen men det är värsta diskberget i köket orkar/vill inte ta tag i det idag, tagit en skön dusch och är nu ganska pigg eftersom jag sov en timme förut, ska nog fixa med mina tidningar som jag aldrig gjorde igår.

I helgen skulle jag vilja gå på underbara barn mässan och Hem & Villa mässan som är samtidigt får se om det hinns med. Imorgon ska jag jobba, ska bli trevligt med lite extra cash efter att ha betalat alla tråkiga räkningar. Mindre kul blir det för min trasiga axel, men överlever säkert det också.

Åh jag vill JÄTTE JÄTTE JÄTTE JÄTTE gärna spela klubb krukans nyöppningsturnering i helgen men den är lite för dyr men kommer att bli stort det är redan 95 anmälda så prissumman kommer att vara fin, 2000 kr kostar det. Vore inte helt fel att vinna den, borde ju vara min tur snart.

Nä på återseende kära vänner.

Så vackert!

2009-09-29 @ 21:29:45

Vet att den här är gammal men jag gråter varje gång jag ser denna video. Så underbart fin!
Tänk om man ens hade haft en pappa som bryr sig, denna man är underbar för att inte tala om sonen.

 

 

Ge inte upp!

2009-09-29 @ 21:26:32

Den här videon är jättefin, man ska aldrig ge upp!

Lugnt & skönt

2009-09-28 @ 19:25:07

Jag hade tänkt försöka jobba lite extra idag som dealer men jag behövdes inte tyvärr men på ons blir det lite extra jobb iallafall. Så ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt tänkte jag, så skönt.
Ska bara diska först, måste även fixa något att äta, sen blir det Idol och Hollywoodfruarna. Har tänt massa ljus  och har det mysigt helt ensam, helt ok faktiskt börjar lära mig att umgås med mig själv, förut klarade jag inte alls ensamheten nu tycker jag att det är underbart, inte alltid dock.
Har lite annat att fixa också jag är ju en riktig tidningssamlare, Amelia och Mattidningar, jösses vad mycket jag har. Så jag har faktiskt tänkt rensa bland dom, ska klippa ut favoritrecept från mattidningarna sedan åker dom till tidningsinsamligen samma sak med Amelia.
Så jag har lite att göra nu, men vad gör man inte för att fördriva tiden lite. Hade gärna gått på en promenad också men jag tycker att det är lite läskigt när det är så mörkt ute.

Höstmys
Höstmys

Ladies night...

2009-09-27 @ 22:42:35

Ladies night var SJUKT bra, måste verkligen göra om det nästa år. Barnen hade det jättemysigt hemma med S & T.
Har egentligen inte så mycket att skriva är sjukt trött och det har varit en jobbig dag.
Älsklingarna har åkt till pappa nu också :(
Imorrn börjar en ny skolvecka. Gud vilket kul inlägg!
Hörs!

Ändrade planer

2009-09-26 @ 01:01:32

Blev visst lite ändrade planer. Fick sms av Sofia som fått i födelsedagspresent att ta med en kompis och gå på Ladies night i globen imorgon kväll kl 19-22:30, hon frågade om jag ville följa med, eller frågade och frågade jag hade typ inget val. Så våra middagsgäster imorgon Suzana och Therese få istället agera barnvakter åt mina älsklingar. Så glad att dom kunde ställa upp, schysst!
Tar bara 15 min från Globen till mig så jag borde vara hemma senast kl 23. Det ska bli riktigt trevligt men jag kan inte låta bli och få dåligt samvete mot barnen för att jag lämnar dom en lördagkväll, men är säker på att dom kommer ha det kul med T & S.
Nu sova, natti natt!


Dessa karlar kommer vi att få se imorgon! :)



Friska & Krya

2009-09-25 @ 23:33:08

Idag var vi hemma igen eftersom Nadja troligtvis hade feber igår kväll (min termometer är spårlöst försvunnen), man måste ju vara hemma en feberfri dag innan man återgår till skolan så vi var hemma för säkerhetskull. Tjejerna har varit hur pigga som helst idag och busat järnet så vid lunch bestämde vi oss för att vi inte skulle sitta inomhus så vi ringde Anna & William och åkte med dom till Ikea. Behövde lite grejer därifrån som jag äntligen fick handlat idag. Det blev lite köksgrejer, två nya badrumsmattor, nya kuddar, lite ljus och några krukväxter som det visade inte passade mina krukor så jag behöver två nya krukor nu. På tal om växter, herregud vad jag är dålig på att ta hand om sånt, har verkligen inte gröna fingrar, allt bara dör :( Det blev även lunch på ikea.

Efter ikea åkte vi till skärholmens centrum där jag hade tänk köpa några tröjor till Nadja, men det var hopplöst som vanligt, hon är jättekräsen och svår att köpa kläder till, det blev bara en sjal till henne. Claudia fick nya balettkläder.
Sen var vi inne på Panduro, vilken butik, man skulle ju kunna spendera hur mycket som helst där, det blev lite pysselgrejer där till flickorna. Sedan var det dags att åka till Heron city där vi skulle köpa två st presentkort till ett kalas som Nadja ska på på söndag det är två pojkar från hennes klass som har kalas tillsammans och har önskat sig presentkort från Mediamarkt så det fick det bli, väldigt enkelt.
Blev så sent så vi åt middag på Pizza Hut, sen körde vi hem Anna & Wille och kollade på idol där, på väg hem somnade, som vanligt, Claudia i bilen så det var lite att bära. Sessorna sover så sött i sina sängar nu.

Imorgon är det också fullt upp, på morgonen ska vi gå på klädbytardag, åh det är så roligt tycker jag, efter det har Claudia balett och sen åker vi ut till Linda och Ubbe på en fika. Vid 18:30 kommer Therese & Suzana hit och äter med oss. Sen blir det bara mys hemma. På söndag ska vi bara ta det lugnt tills pappa kommer och hämtar min älsklingar, buhuuu längtar INTE!

Fick ett sms av min lärare idag där hon skrev att jag fått praktiken på Västberga särskola, weee så glad!


Phew..

2009-09-24 @ 22:12:51

Natten blev lugn =) Men vi var hemma idag för Nadja var yr och varm när hon vaknade, hon har varit varm av och till idag så vi stannar hemma imorgon också så får hon helgen på sig att bli frisk också.
Vi var alltså bara hemma idag, iväg en snabbis och hyrde lite filmer, lämna bullar i skolan och för att köpa mat till Molle, klippte även hans klor idag. Sen har vi mest myst och kollat på film förutom alla gånger man skulle laga mat och diska, blir mycket disk och sånt när man är hemma, hatar disk.
Målat lite och spelat spel, det var riktigt mysväder ute också, så mysigt att sitta inomhus med tända ljus och kolla på film när det är ruggväder ute.

Misslyckat!

2009-09-23 @ 22:14:31

Kul här har man spenderat halva dagen med att baka 170 bullar och 40 muffins, det var bara att kasta alla muffins och 104 bullar. Har en gasugn som är fullkomligt oduglig, är så jäkla irriterad, hade ju kunnat bli en slant till klassresan men men.

Nu börjar stora tjejen bli dålig, hon har gnällt på magont och varit hängig ikväll, oftast när hon håller på att bli sjuk så svullnar hennes körtlar i magen upp och hon får sjukt ont i magen och sen bryter det ut. Det har hänt flera gånger och två av gångerna var vi tvungna att åka in till akuten där hon blivit förbered på blindtarms operation men efter röntgen har det båda gångerna visat sig vara dom där körtlarna.
Please bli inte sjuk, finns inget värre än när ens barn är sjuka. Jag är helt slut, bäst att lägga sig man vet aldrig hur natten blir.
Natti natt!

Hemma idag...

2009-09-23 @ 10:48:07

Åkte imorse för att lämna flickorna i skolan, men fick vända hem med lilltjejen så jag lämnade bara Nadja. Claudia kändes inte helt kry och dom skulle iväg på skoljoggen, har henne hellre hemma idag så att det inte bryter ut något.
Brukar faktiskt ofta hjälpa att ha barnen hemma en dag om man märker att de håller på att bli sjuka då bryter det oftast inte ut. Nu går ju Claudia bara på 6-års så det är ingen fara om hon är hemma plus att vi skulle ut och plocka svamp med skolan, känns som att jag kan skippa det.

Claudia har precis ritat en teckning till Bolibompa som vi ska skicka iväg lite senare idag. Gia: Jag skickar elefanten samtidigt :)
Vi ska baka två satser kanelbullar och en sockerkaka idag, har loppis i skolan imorgon och då ska det säljas en massa fikabröd, vi håller på att samla in pengar till vår klassresa till Riga i vår då vi ska besöka bl.a barnhem.


Jag vill klippa mig!

2009-09-22 @ 22:44:04

Jag har för fan haft samma jäkla frisyr sjukt länge nu och har tröttnat rejält men jag är så feg vågar inte göra något. Men nu jäklar vad jag är sugen på att klippa bort allt och göra om. Tycker dessa frisyrer är riktigt snygga, tyvärr har jag ju jätte lockigt hår, men jag kanske skulle göra plattången till min bästis?



Vad tycker ni? Ska jag våga göra något med mitt hår? Och isåfall vad?
Bild nr 1 och 4 lockar mest, frågan är om det går att göra nåt liknande med mitt hår.
Vill färga också, gärna rött men undra om jag skulle passa i det, jag är SÅ feg!

Nemas problemas

2009-09-22 @ 22:28:34

Presentationen gick jättebra idag, sjukt bra faktiskt jag är jättenöjd. Åh nu kan jag andas ut och ta det lite lugnt i ca 2 veckor. Vi har praktik snart och jag lade in ett önskemål om att få praktisera på Västberga särskola i antingen låg eller mellanstadiet, min lärare skulle kolla upp om det gick, jag hoppas att dom tar emot praktikanter.
Annars idag har det varit skola för oss alla, utom Jocke då han jobbar sista natten inatt sen är han ledig i 5 dagar, jihaaa! Barnen hade med sig varsin kompis hem och lekte idag så det var fullt hus.
Jag har mest diskat och fixat, även gjort matsäck till lilltjejen som ska på skoljoggen imorgon.
Kollar på nån dokumentär om Peter Jöback nu, god I love him!

Måndag igen...

2009-09-21 @ 22:15:14

Vaknade imorse kl 06:30 som vi alltid gör när det är skoldagar, Nadja sa att hon hade ont i kroppen och kände sig lite slö, funderade på om vi skulle vara hemma men det ville inte Nadja så då kan hon ju inte vara sjuk tänkte jag och körde iväg till skolan. Tror hon var mest trött eftersom det blev lite sent för henne med läxorna igår, sa att hon kunde ringa om hon kände sig sämre under dagen men det gjorde hon inte, hon verkar inte vara sjuk alls när jag hämtade så efter skolan åkte vi på tjejernas dans. Det är så himla bra för dom går på samma dans och har tiderna direkt efter varandra i samma lokal så man slipper åka omkring. Claudia har kl 16:15-17 och Nadja från 17-18:30.
Medan Nadja dansade åkte vi över till Ica Maxi och handlade frukt och mmm Exotic snacks, har fått en nojja för det just nu. Jocke följde med oss idag eftersom Nadja gärna ville det. Sen åkte han och jobba (han jobbar natt) och tjejerna och jag åkte hem och käkade, vi tog med oss Max & Mc Donalds hem idag, det finns inte riktigt tid att laga mat när man kommer hem dagar som denna, vi var hemma kl 19:15 och jag lägger barnen kl 20.
Har precis tagit en skön dusch och sitter och "tittar" på Hollywood fruar, fy fan vad pinsamt, uäck!

Idag har presentationerna om tre generationer börjat i skolan vi hann lyssna på tre personer och jag är 4:a ut imorgon bitti kl 09, är lite nervös men tror det kommer att gå bra, ska bli skönt att ha det gjort och sedan bara ta det lugnt och lyssna på resten, vi är 22 st i klassen så det blir till att lyssna på 18 st presentationer till efter min. Men det är roligt, väldigt intressant och vissa sorgliga. Idag rann tårarna på mig, man blir väldigt tagen av många historier men jag tror att det är bra inför framtiden, går ju som sagt en social linje och de flesta kommer att arbeta med människor.

Nu är det ju Roast på Berns, det kan jag inte missa. Ska kolla på det och plugga en stund sedan sova!


Helgen

2009-09-20 @ 22:51:05

I lördags morse kom Gia och Co vid 10 tiden för att hämta nycklarna eftersom dom skulle låna min lägenhet över natten. Sen åkte dom iväg  på sitt, hoppas och tror att dom hade det bra i Stockholm. Vi fick en inbjudan till Åland, vi nappade direkt och hoppas vi kan hitta en helg som passar oss alla, vore mycket trevligt.
Strax efter att de åkt iväg så åkte jag för att träffa Nillan på stan, vi började med  att luncha och sedan titta lite i affärer, Nillan har det lite jobbigt med ryggen just nu så det blev inte så många affärer innan vi fick sätta oss för att fika igen, desto trevligare dock det är ju lite lättare att prata när man sitter ner än att irra runt i butiker med massa folk. Efter en stund åkte Nillan hem och jag fortsatte kolla lite i affärer.
Det blev inte så mycket shoppat förutom tre söta ljusstakar från Åhlens och denna underbara korthållare i rött. Den innehåller 10 miniplastfickor med plats för visit eller betalkort, jag har blivit lite kär i den :)

Efter stan åkte jag ut till Jocke och umgicks lite, sedan åkte Jocke och jag till ishallen för att kolla på Elliot (Sofias son) som spelade Hockey, skitsöt var han. Sedan åkte vi och kollade lite i affärer och jag köpte som vanligt en massa onödigt kul som t.ex 2 kokböcker (jag har en konstigt kärlek för kokböcker och mattidningar), en träningsbok " Kom i form med Blossom Tainton" ja jag skulle verkligen behöva det, vi får se hur det går med det, ett till koppel till Molle, en picknick filt och lite hushållsprylar.

Sedan var det dags för Jocke att åka och jobba igen och jag åkte på en liten tjejkväll hemma hos Tessan med Lina & Caroline alla hade sina småttingar där utom jag eftersom mina var hos deras pappa, buhuuu. Vi åt god mat och pratade om allt mellan himmel och jord, verkligen, det var skittrevligt vi satt kvar till kl 04 och sedan åkte Lina och jag hem till Lina där jag sov över. Idag sov jag till kl 12 ungefär och åkte sedan för att veckohandla sen hem och städa lite, Jocke kom förbi en stund också med en surprise till mig, ett par fina örhängen, han e ju för söt.

Kl 17:45 åkte jag iväg för att hämta älsklingarna, så underbart att ha dom hemma igen, vi gjorde lite läxor och sedan mös vi lite med tända ljus. Nu sover dom så sött i min säng där jag också ska krypa ner nu.

Summa summarum, jag har haft en underbar helg och TRIVS med mitt liv. Hoppas att ni också haft en bra helg!

Natti natt!

 

 

Gick inge bra

2009-09-19 @ 01:25:55

Turneringen började jättebra med ett floppat fyrtal, men sen var det mest kallt, åkte typ i mitten någonstans.
Men Lisa var ju kvar och vi hade ju bytt procent så jag tittade lite på henne, hon åkte tyvärr på finalbordet.
Nu ska jag kolla Facebook och mina dagliga bloggar som jag läser varje dag, sen sova ska ju upp vid 09 imorgon.

Snart är det söndag, då kommer mina älsklingar åh vad jag längtar. Ska bara tokmysa med dom hela veckan.
Natti natt!

Avviker lite från planen

2009-09-18 @ 18:42:38

Jag har bestämt mig för att åka och spela en turnering ikväll, jag har ju försökt hålla mig lite borta från spelandet för att jag kände att det blev för mycket.
Men ikväll är jag helt ensam och har tråkigt så jag åker och spelar, om jag spelar ikväll så har jag spelat en turnering på en månad det är ju faktiskt inte farligt jämfört med innan då jag spelade ca sex turneringar i månaden.

Imorgon kl 10 ska jag låna ut min lägenhet  tills på söndag så jag flyr fältet och träffar upp Nillan kl 11 på stan för en lunch. Ska bli kul att träffa henne var väldigt länge sedan sist.

Nu ska jag bara dammsuga lite snabbt sen drar jag, håll tummarna!



Mission completed

2009-09-17 @ 20:25:06

Yes, garderoberna blev rensade :) Gick ner med 3 st kartonger med sommarkläder och skor till källaren och körde 6 st proppfulla påsar med kläder som jag inte kan eller vill ha till mamma.
Passade på att få lite mat i magen också när jag var hos mamma, härligt att få känna sig som ett litet barn igen.
Efter min rensning har jag kommit fram till att jag behöver massa saker. Eller behöver och behöver men jag vill ha:

  • 2 par nya jeans
  • 1 par gympa skor
  • 1 par nya höstskor
  • 1 par lite finare partyskor
  • 2 nya behåar
  • Några koftor
  • 1 par VARMA vinterskor för utelek
  • 1 kavaj
  • 1 par regnstövlar
...och så massa annat smått och gott :)

Så kan någon skänka mig några tusen?

Åh vad jag vill ut och shoppa!!!

I skolan

2009-09-17 @ 12:20:37

Är i skolan och väntar på att få äta lunch. Idag blir det spenatsoppa och pannkakor till efterrätt, mums!
Har precis spelat volleyboll i 1 1/2 timmar, skitkul :)
Slutar om 2 1/2 timmar, blir hem och städa lite och rensa i garderoberna, idag SKA det bli gjort, punkt!

Inget mirakel tyvärr

2009-09-17 @ 12:12:21

Livet är bra orättvist mot vissa människor. Tyvärr skedde det inget mirakel igår och Agneta lämnade ett stort tomrum efter sig. Lina & Stanley jag tänker på er massor!
Agneta, vila i frid!

Ber för ett mirakel

2009-09-16 @ 21:27:26

Även om det ser mörkt ut så ber jag om att ett mirakel ska ske när det gäller Linas pappas fru Agneta.
Hon ligger jättedålig på sjukhus och läkarna har bestämt sig för att stänga av respiratorn, usch så sorgligt, men som sagt, jag hoppas fortfarande på ett mirakel. Lina & Stanley jag tänker på er och Agneta också såklart.

Idag efter skolan så åkte Jocke och jag till Farsta för att shoppa lite, vi hann in i 3 affärer innan telefonen ringde, det var en jätteledsen Lina som hade fått ett hemskt besked och behövde hjälp med barnvakt en stund för att åka till Norrköping för att ta farväl av Agneta.
Vi åkte direkt och passade barnen en stund innan Tessan kom hem och tog över.
Blev lite shopping iallafall, jag köpte två tröjor och Jocke ett par jeans innan vi sprang iväg.
Skulle egentligen haft basketträning ikväll men det blev sent och jag hade ingen ork. Så vi tar det lite lugnt nu istället.
Jag är färdig med mitt skolarbete nu, så himla skönt, nu är det bara redovisningen kvar som är nästa vecka det ska bli så skönt när allt är helt färdigt.

Fan jag är på sånt jävla humör, lingonvecka snart, bläää.



Tre Generationer

2009-09-15 @ 21:01:33

Idag har jag varit i skolan och kämpat med tre generationer det har gått jättebra, efter skolan åkte jag till mamma för att fortsätta skriva om mammas och mormors livshistoria, det har blivit totalt 6 st A4 papper. Jag är nöjd med delen om mig men känner mig inte alls nöjd med mammas och mormors del måste slipa lite mer på dom. Har hela dagen på mig imorgon så det ska nog gå bra.
Fick jättebra respons av "kladdet" jag lämnade in till min lärare, vilket gjorde mig ännu mer motiverad. Weee!
När jag kom hem från mamma stod maten serverad, wow jag är så bortskämd och jag bara ÄLSKAR det!
Har slökollat på idol, nu blir det nog lite tv och glass :)

Jultidningar

2009-09-15 @ 00:12:38

På tal om Jultidningar, Nadja säljer ju jultidningar och skulle bli jätteglad om någon som läser min blogg vill köpa, har lovat att hjälpa henne lite.
Så säg gärna till om ni vill ha något. Här kan ni se sortimentet: Jultidningar
Klicka på Jultidningskatalog så ser ni hela sortimentet finns allt möjligt gott och blandat.
Maila mig bara sen och skriv artikelnr. Produkterna kommer någon vecka innan jul och behöver inte betalas förns du får dom i din hand.

Min mail: [email protected]

Fått mycket gjort idag

2009-09-14 @ 21:48:04

Gick upp kl 08:25 för att gå till skolan, vilket innebär att jag försov mig eftersom jag måste åka hemifrån kl 08:40, men jag kom i tid. Det är mycket i skolan bl.a håller vi på att skriva om tre generationer, vi ska alltså gå in på djupet av våra liv. Lite tungt. Jag ska skriva om min mormor, mamma och mig själv. Sen ska man redovisa det för hela klassen, minst 25 minuter ska det ta, usch jag som hatar att prata inför folk och så får jag sån grym prestationångest. Men det ska bli väldigt roligt att lära känna klasskamraterna ordentligt.
Sen ska vi snart ha läst ut en bok och lämna in en recension, och så ska vi redovisa om utanför och innanförskap, i grupper dock så det är inte lika farligt. Måste även hitta en praktikplats till v.42 och 43.
Nån som har något tips? Vill helst praktisera med barn/ungdomar med funktionshinder som tex. Downs Syndrom.
Efter praktiken blir det 3-veckors rapportskrivning om praktikplatsen och sen 4 veckor med psykologi, det ser jag verkligen fram emot.

Jaja, efter skolan åkte jag hem, Jocke tvättade kläder och fixade med  Molle (Molle bet Jocke idag) jag diskade, dammsög och bäddade sängen ren, skönt.
Sedan åkte vi till Ikea för att drömma oss bort lite och sedan kollade vi på ett radhus för att drömma oss bort ännu mer. När vi kom hem blev vi sugna på lite gott så vi sprang ner till Ica i sista sekund.
Blir lite oliver, rökt ost och korv sen blir det glass. Mums!

Ha en trevlig kväll!

Inte en "siffra" rätt

2009-09-13 @ 22:50:02

Vad bra det gick för mig att fixa i mina garderober! Istället fastnade jag framför datorn med en skål naturgodis och ett glas saft, sen gnäller jag att jag gått upp så mycket, haha.
Jaja jag fick iallafall lite rensat i datorn och en massa bloggar lästa :)
Suttit och fällt lite tårar också eller lite och lite MYCKET tårar, tyckt synd om mig själv och känt mig ensam. Jag hatar verkligen varannan söndag.
Men det hjälpte att gråta, nu mår jag lite bättre :)


Så tomt..

2009-09-13 @ 19:11:05

Usch barnen har åkt till sin pappa och som vanligt är första och andra dagen så sjukt jobbig men sen blir det lite bättre. Det är verkligen en sån sjuk kontrast från att ha barnen och fullt ös, till helt tyst och tomt.
Kommer aldrig att vänja mig.
Som tur är så vet jag att dom har det minst lika bra hos pappa som hos mig, det känns tryggt.

Igår var vi iväg på C:s fösta balettlektion åh vad hon tyckte det var roligt :)
Efter det så var vi på en marknad där det fanns massa kul för barn, ponnyridning, karuseller, studsmattor, hoppborgar och sen kunde man få prova på att sitta i polisbil, ambulanshelikopter och brandbil, det tyckte barnen var roligt. Men jäklar vad det är lätt att bränna pengar och fort går det.
På kvällen var vi bara hemma (hos farmor) och mös.
Vi spenderade ju helgen hos barnens farmor = massa god mat och alldeles för mycket sömn (för mig).

Vi kom hem från farmor vid 15-tiden, N gick ut och sålde lite jultidningar och hon fick faktiskt lite sålt.
Jag lagade mat och gosade lite med lilltjejen. Efter middagen kom pappa och hämtade mina sessor.
Buhuuu!

Så vad ska jag göra nu när det är så tomt och jag har all frihet/tid i världen?
Var lite sugen på att åka till Ikea och tröstshoppa men blev ju lite sent, pokersugen är jag också men det försöker jag ju hålla mig borta ifrån.
Så jag kanske bara ska vara hemma och kolla på tv och rensa lite i mina garderober, det skulle verkligen behövas.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Sömnbrist & balett

2009-09-12 @ 10:48:13

Slocknade framför tv:n kl 22 igår och sov ända till kl 10 idag, tror jag behövde det, men jäklar vad jag känner mig mosig i huvudet.
Nu ska C och jag gå på balett medan N stannar med farmor och när vi kommer tillbaka ska vi gå på nån marknad här ute hos farmor med lite karuseller och ponnyridning.
Ha en härlig dag!

Nu drar vi...

2009-09-11 @ 16:49:08

Vi åker och spenderar helgen hos barnens farmor. Får se om jag hinner blogga annars kära vänner önskar jag er en:

Gäääsp!

2009-09-10 @ 23:15:50

Jag har ju blivit så duktig som går och lägger mig i någorlunda tid nuförtiden, så alltså ska jag lägga mig nu för att sedan gå upp kl 06:30, tar lite sovmorgon imorgon. Måste ju alltid läsa eller titta på tv innan jag somnar annars kan jag inte sova så jag somnar nog ändå inte förns sent, ikväll ska jag läsa min nya Amelia.
Vet inte riktigt vad tjejerna och jag ska göra imorgon efter våra skolplikter, det är ju HELG och inga tider att passa så vi hittar säkert på något kul. Weeee!
God natt kära vänner och vad kul med så många kommentarer, fortsätt med det ;)


Tänkvärt...

2009-09-10 @ 21:45:12

Jag var med min klass på mångkulturellt centrum på studiebesök för ett par veckor sedan och kollade på ett föredrag om kärlek och normer. Riktigt bra var det, tog då detta foto på en tavla som satt på väggen.
Tänkvärt tycker jag.

Jag är bortskämd...eller?

2009-09-10 @ 20:54:16

Idag när jag kom hem efter att ha hämtat barnen så hade pojkvännen dammsugit, diskat och fixat kaninburen (utan att jag bett om det), wow vilken man och vi bor inte ens ihop, undrar hur bra det blir sen då??!! Fast hmm, är det kanske därför han "smörar"? Han har t.om bokat en tvättid på måndag när han vet att jag är i skolan vilket betyder att han ska tvätta alla våra kläder. *Nyper mig i hårt armen*
Det sjuka i allt detta är att jag känner mig bortskämd, varför? Det ÄR ju så här ett förhållande ska se ut. Har jag hittat en man som är jämställd och inte ett till barn att ta hand om? Tror nog det eller jag är nästan helt säker.
Jihaaa! Lovely!
Slutskrytet för idag! Eller nä förresten måste ju säga att jag har världens underbaraste döttrar också! :)

Grattis kära lillebror till teoriprovet, duktigt!

Annars idag så har jag varit i skolan, på torsdagar har jag bollsport som "mitt val" ämne, idag spelade vi fotboll, skitkul var det, fast jag suger.
Sen hämtade jag barnen och hem och lagade middag, det blev Spaghetti med köttfärssås idag.
Min stora tjej lekte en stund med en kompis och lilltjejen spelade spel medan jag lagade mat.
Efter middagen åkte pojkvännen för att jobba han jobbar 19-07 inatt, buhuuu!
Barnen och jag satte oss och kolla lite på tv sen blev det läxläsning med stora tjejen. Nu sover mina sessor så sött och jag kollar på idol och bloggar :)
Life is GOOD!!!

Låsa in barnen...

2009-09-10 @ 00:27:55

Var ju på föräldramöte idag och ett mycket intressant föredrag om barn och internet och mobilvärlden.
Usch vad skämmande vissa saker var. Hur ska man skydda de små liven mot allt? Jag kommer självklart att göra MITT yttersta och hoppas att det räcker väldigt långt. Helst skulle jag vilja låsa in mina tjejer och kasta bort nyckeln för att skydda dom mot allt ont som finns därute.

Vi var även på lilltjejens första teaterlektion idag, hon tyckte det var superkul!
Jag var på basketträningen men kände mig inte alls i form, känner mig fortfarande lite yr. Ska lägga mig och läsa lite nu.
Natti natt!

Någon som är bra på webdesign? Vill göra bloggen fin. Liiiinus!!!! :)

Hemma idag...

2009-09-09 @ 14:43:30

Idag har jag varit hemma från skolan. Vaknade jätteyr och kunde inte göra någonting. Som tur var hade jag Jocke hemma som hjälpte mig att göra iordning barnen och köra dom till skolan. Stackarn som skulle sova ut eftersom han jobbar 19-07 inatt.
Fast han fick sova lite när vi lämnat barnen. Jag lade mig också och vila eftersom jag var helt yr. Är fortfarande yr men inte i närheten av vad jag var imorse.
Ska strax åka och hämta barnen och gå på Teater med lilltjejen, sen ska jag lämna dom hos pappa (till imorgon) för att gå på föräldramöte kl 18:30-20:30 och efter det om jag inte är allt för yr blir det basketträning.

Börjar om..

2009-09-09 @ 13:59:59

Av vissa anledningar börjar jag nu om med en ny blogg. Det känns väldigt tråkigt att lämna den andra bloggen bakom mig eftersom jag bloggat där i flera år, men men den finns kvar och jag har möjlighet att gå tillbaka och titta.