Hemma idag...

2009-09-23 @ 10:48:07

Åkte imorse för att lämna flickorna i skolan, men fick vända hem med lilltjejen så jag lämnade bara Nadja. Claudia kändes inte helt kry och dom skulle iväg på skoljoggen, har henne hellre hemma idag så att det inte bryter ut något.
Brukar faktiskt ofta hjälpa att ha barnen hemma en dag om man märker att de håller på att bli sjuka då bryter det oftast inte ut. Nu går ju Claudia bara på 6-års så det är ingen fara om hon är hemma plus att vi skulle ut och plocka svamp med skolan, känns som att jag kan skippa det.

Claudia har precis ritat en teckning till Bolibompa som vi ska skicka iväg lite senare idag. Gia: Jag skickar elefanten samtidigt :)
Vi ska baka två satser kanelbullar och en sockerkaka idag, har loppis i skolan imorgon och då ska det säljas en massa fikabröd, vi håller på att samla in pengar till vår klassresa till Riga i vår då vi ska besöka bl.a barnhem.


Kommentarer

Postat av: Gia

Perfekt. Ingen större brådska, Anna är hos sin mamma och kommer på måndag. Hon har fixat en egen liten inkorg som hänger på sängen där det står: Påst til Anna, oj vad glad hon ska bli när det finns nåt i den!



Kram

Postat av: Nolli

Haha vad gulligt! Den är skickad men gjorde ett eget hemmagjort paket så det är ju inte fint men men det är ju iallafall post till Anna :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback