Härlig helg...

2010-02-22 @ 22:27:44

Haft en härlig helg med Gia, Lena, Åsa och Gittan på Åland. På fredagen åt vi en god middag och sedan begav vi oss till Casinot för att spela en Ladies turnering, det var kul även om Gittan och jag var bland de första att lämna turneringen. Det var tre priser i turneringen och dom lade Gia, Lena och Åsa beslag på :)
Efter turneringen begav vi oss till en pub (?) vi tog något att dricka och lyssnade på bra musik sedan åkte vi hem i kylan igen. Fy fasen vad kallt det var. På lördagen hade vi tänkt ta en härlig promenad men när vi tittade ut och såg att det var -19 och blåste så var det inte så lockande längre så vi hade en riktigt mysig inomhus dag med god middag igen och bl.a sällskapsspel. På söndags morgonen åt vi frukost och tog vårt pick och pack och rörde oss hemåt igen.
Vi var lite halvrädda för att vi inte skulle komma hem pga väglaget men det gick fint :)
Tack tjejer för en fin helg och framförallt tack till Gia för att vi fick våldgästa dig, det gör jag gärna om ;)

Väl hemma på söndagen var det dags att hämta barnen men de var och badade med pappa så medans åkte jag och kollade på Jockes match och efter det hämtade jag sessorna och blev bjuden på middag av Sacha, trevligt.

Fastnade btw två gånger med bilen igår, dumma snö nu har jag verkligen fått nog! Sommar och värme tack!

Imorse vaknade jag av klockradion som talade om att vi skulle stanna hemma pga snökaoset, vi trotsade det och åkte samma tid som vi brukar, nemas problemas på väg till barnens skola det var lite mer trafik än vanligt men långt ifrån vad som komma skulle. Såg att en tjej från Nadjas dans stod och väntade på bussen vid tullinge, stannade och frågade om hon väntat länge och stackarn hade stått länge ute i kylan utan att någon buss kom, så jag körde henne till hennes skola som bara ligger ca 5 min från Nadjas.
På vägen hade vi åkt förbi flera busshållplatser med milslånga köer och när bussarna väl kom fram var dom fulla så ingen fick plats, stackars människor.
För mig tog det 2 1/2 timmar att ta mig med bilen från barnens skola, en resa som normalt tar 30 min, trots det är jag glad att jag satt i en varm bil än vid en busshållplats.
Hoppas det är bättre imorgon.

Annars idag har tjejerna haft dans, vi kom hem vid 19 och då var både Jocke och Linas matkasse redan hemma :)
Detta har vi att se fram emot denna vecka från Linas:

  • Fisksoppa med lax, fänkål, småtomater och vitlöksbröd
  • Purjolöksinbakad köttfärslimpa med kokt potatis och gräddsås
  • Viltmästarpanna med ris och färska broccolibuketter
  • Indisk böncurry med ris, en klick yoghurt och färska gröna blad
  • Prosciuttolindad kycklingfilé med balsamicosky på tagliatelle- och ruccolabädd
Nä nu är det snart sovdags, upp tidigt imorgon igen. Natti natt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback