Full rulle

2010-01-28 @ 21:05:57

Idag har vi varit på en filminspelning hela dagen, Claudia var statist i en serie som heter "våra vänners liv" och kommer i höst. Vi skulle vara där kl 08:15 och höll på enda till kl 16, Claudia tyckte verkligen det var skitkul :)
Jag fick tydligen också betalt bara för att jag var där, trevligt :)
Efter det hämtade vi Nadja i skolan och sedan hem till en lagad middag igen :)
På kvällen har vi bara degat på soffan, så skönt. Jocke åkte på Hockeymatch vid 19, tyvärr var det för sent för oss att se eftersom vi går upp kl 06, barnen skulle inte orka. Nu sover mina prinsessor så sött och jag ska fortsätta dega men först ska jag kolla lite utbildningar. Bara en dag kvar sedan är det helg, Jippie!
Imorgon blir det fredagsmys och let's dance, Claudia ska ha en sovkompis hemma och ev. Nadja också.
På lördag ska vi på "namnfest" för William hemma hos Anna.

Dagens Linas: Kikärtsbiffar i pitabröd med grönsaker, mango chutney och matyoghurt, helt ok var det. Tycker det är så himla bra att någon annan bestämmer vad vi ska äta eftersom vi då äter sånt som vi annars inte skulle lagat samt får en väldigt varierad och nyttig kost. Vi har hittils gillat maten och ser redan fram emot vad som kommer näst nästa vecka.

Det var det för idag, ha en trevlig kväll.

Lite bilder:

Blev tyvärr ingen bra bild men det är Claudia som sitter i gungan och bakom henne står Gustaf Hammasten (skådis från bl.a Tillsammans och Bruno) i en scen där han gungar henne.

 

Claudia gör sig till lite innan det är dags att spela in en Lucia scen. Tyvärr blev den scenen inte filmad tillslut för att tiden inte räckte till. De visste inte om de skulle strunta i scenen eller spela in den vid ett annat tillfälle, de skulle höra av sig isåfall. Claudia såg fram emot den scenen och blev lite ledsen.

Hugo som spelar Folke i serien och ClaudiaDagens middagKommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback