Precis pratat med sessorna.

2010-07-20 @ 23:08:53

De landade på Rhodos kl 20:30 och lät jätteglada. Jättevarmt sa de att det var hihi.

Det regnade inte i söndags som lovat men vi tog det lugnt ändå, var bara i parken en sväng och hos "grannarna" Kim & Fredrik och deras barn. Mös lite på soffan och spelade kort innan Sacha kom och hämtade barnen och sedan åkte jag med Jenny och Cecilia och kollade på Melissa Horn, hon är ju så jäkla bra :) Jocke och Mattias kom in och mötte upp oss på söder efteråt men det blev en tidig kväll, jag var SÅ trött.

Igår skulle jag ha jobbat men fick spela turneringen istället och kom 3:a igen, 8800 kr rikare :) Det har som sagt gått bra, de sista 4 turneringarna har jag kommit 3:a, 1:a. 1:a och 3:a, sjukt bra för sommarplånboken :)

Kim & Fredrik fick sitt 5:e barn igår så idag åkte vi och köpte en liten present och åkte och hälsade på dem, Lina och Martin var också med. Kul att träffa dem, det var länge sedan. Vi kom precis hem därifrån och ska kolla lite på solsidan nu.

Natti natt!

Övernatting på golvet, hihi


Melissa Horn


Inte bara bra, sjukt vacker också

Lille bebisen utan namn




Enough is enough

2010-07-18 @ 01:10:00

Vid 19 tiden idag så fick Nadja jätte jätte ont i magen igen, hon har ju haft det i ett par månader nu, vissa dagar värre en andra, varje gång vi har varit hos läkaren så har vi gått därifrån som lika stora frågetecken som när vi kom dit. Idag hade hon så ont så hon bara grät och kunde inte stå upp så jag ringde sjukvårdsrådgivningen som tyckte att vi skulle åka in. Åkte till lättakuten på Huddinge och fick träffa världens sämsta läkare, det enda han sa var att det var vanligt bland flickor i hennes ålder och skickade hem oss. I helvete heller tänkte jag och gick in på vanliga akuten och sa att jag ville in på barnmedicin, vägrade gå hem utan ett svar denna gång. Väl därinne fick vi träffa en superbra sköterska och en ännu bättre läkare. Hon frågade massor, klämde och kände samt tog prover och kom fram till att det nog är magkatarr som Nadja har så nu ska hon äta losec i två veckor och sedan utredas hos en barnläkare. Hemskt om det är magkatarr men samtidigt skönt att veta vad det kan vara.
Det är så himla hemskt när ens barn har ont och man inte vet vad det är och kan göra nåt åt saken.

Vi skulle ju äta middag när vi åkte in så det blev ändrade planer var hemma från akuten vid 22:15 så det blev en sen middag men som tur var hade Jocke lagat middagen så det var bara att värma upp. Sessorna somnade sött direkt efter maten. Annars idag var planen att ligga i älta badet och ha det skönt men så fort vi parkerat bilen där så började det regna men inte så mycket så barnen fick doppa sig och sen åkte vi till Anna & William så barnen fick leka av sig lite, sen Farsta en snabbis för att köpa en ny plånbok till mig.  Vi var hemma redan vid 17 så SKÖNT :)

Fick veta en jätterolig sak idag som har tyngt mig en del så himla skönt, bara att tuta och köra nu då. Eller är det så himla lätt? Hihi nu blir ni nyfikna va ;)

Imorgon ska jag bara mysa hela dagen med älsklingarna, det är nästan så att jag hoppas att det regnar massor så vi kan ligga på soffan och kolla på en film och bara ta det lugnt. Vid 16:30 kommer Sacha och hämtar barnen och efter det ska jag se Melissa Horn på Mosebacke, dår får det helst inte regna.

Natti natt!

Catching!

2010-07-17 @ 01:33:49

Inget spännande har jag att skriva direkt för det vi gör i stort sett hela dagarna är att bada.
Så även igår, när jag var färdig med tvätten packade vi ihop en pastasallad, massa god frukt och vatten och åkte till Ältabadet och träffade upp Anna, William och Agge sedan kom även Lillan m. familj. Vi badade till kl 18 sedan gick vi och åt pizza. Efter pizzan åkte vi hem till Kim & Fredrik och alla barn och fikade, nu är det bara 1 vecka kvar tills barn nr 5 är beräknat, spännande :)
När vi kom hem kollade vi klart på Nanny McPhee, barnen slocknade vid 23 och jag satte mig för att läsa lite bloggar och Fb. Reggade samtidigt mig till en 5 dollars turnering med 600 pers, trodde väl inte att jag skulle bli så långvarig men 20 bloggar och 4 timmar senare hade jag vunnit den. Inte mycket att skryta med men det blev iallafall en 575 dollars vinst för ingenting typ, trevligt och välkommet :)

Idag har vi åter igen varit och badat, denna gång med Linda, Simon och Malik. Jenny och Anna plus deras barn kom förbi också. Det blev lite av en XIST reunion. Vi alla träffades på XIST unga mammor första gången för ca 11,5 år sedan då vi antingen var gravida med första barnet eller precis hade fått. Det blev Eriksdalsbadet idag.
Efter det gick vi och käkade och så var vi en sväng förbi hem till Linda i Skarpnäck. Vid 21 blev vi hämtade av Jocke. In i duschen, lite tv och bums i säng.

Vi är verkligen på språng hela tiden och aldrig hemma. Det är mest Nadja som hela tiden vill göra något men imorgon och på söndag har jag tänkt att det blir bad hela dagen och sedan hem och ta det lite lugnt på kvällen.
På söndag ska Jenny och jag se Melissa Horn på mosebacke, weee!

Fy vad trött jag är, kommer att sova så gott i natt.
Jag är skitdålig på att ta upp kameran och därför blir det oftast dåliga mobilbilder (inte för att kameran är mycket bättre iofs), här kommer några:


Sandänglar


En sandig Claudia


Vad har hänt med mina vackra barn?


Hahaha, det är bara Micke som experimenterat med sin iPhone

Allt är i sin ordning.

2010-07-15 @ 00:12:59

Japp Nadja är hämtad och sussar så sött i sin säng, min stora tjej. Hon har haft ont i magen ikväll och tydligen hela kollovistelsen utom två dagar, stackarn. Blir tokig kan läkarna inte bara säga VARFÖR hon jämt har ont i magen?
Annars har hon haft det jättebra på kollo och hade gärna stannat längre. Hon har kollolängtan sa hon, det är faktiskt ungefär som hemlängtan :)

När vi hämtat Nadja åkte vi till långsjön och badade och när vi sedan kom hem cyklade vi till Högdalen och hyrde Nanny McPhee. Vi började kolla men Nadja och Jocke somnade efter halva filmen, tröttisar.
Jag är uppe sist som vanligt men nu är det sovdags.

Undrar vad morgondagen bjuder på, förutom att vi har tvättstuga då.

Nä ögonen går i kors. Natti natt!

Aspvik

2010-07-14 @ 01:46:24

Idag har Claudia och jag spenderat hela dagen hos Sofia med familj i Aspvik. Barnen har lekt och badat massor.
Jocke kom efter jobbet.
Nu på kvällen har jag suttit och kollat in kurslitteraturen som behövs till min utbildning, skitkul men jäklar vad dyrt det blir det är många böcker som ska handlas varje månad.

Barnens pappa ringde idag och berättade att han bokat resa med tjejerna till Rhodos en vecka så de åker på tisdag, jättekul. Veckan efter det har vi bara gröna lund och sol och bad hemma på schemat, veckan efter det åker barnen med pappa till Sunne badland en vecka och när de kommer hem så åker vi till Spanien sen börjar skolan. Mycket kul att se fram emot.

Imorgon kommer Nadja hem från kollo, det ska bli SÅ mysigt att få träffa henne och få höra hur det varit.


Medvind...

2010-07-13 @ 00:32:23

Vi har spenderat nästan hela helgen ute på lagnö med lite små utflykt. I lördags blev vi hämtade av en STOOOR båt på Lagnö vid 18 tiden som tog oss och massa trevliga människor till Tynningö och hem till Dan med familj för en trevlig middag. Vid 22 tog vi färjan över till Lagnö och blev hämtade av Vonika som körde oss till "Le Golf" vi blev inte så långvariga där jag var inte riktigt på humör.
Vi sov kvar hos Jockes föräldrar på Lagnö och på söndagen när vi vaknade blev det lite sol och bad och sedan iväg och shoppa ett par grejer. Vid 17-tiden begav vi oss till Mosebacke för att äta och kolla på Spanien-Holland med en massa goa vänner, det va rätt bra drag där och bättre blev det efter att vi vunnit! SÅ JÄKLA UNDERBART! Jocke åkte hem vid 23:30 eftersom han skulle upp och jobba men jag och de andra stannade och fortsatte fira. Kl 03:30 var jag hemma, nöjd och glad :)
Det var lite halvjobbigt att komma ur sängen vid 10 imorse kan jag säga, usch börjar bli gammal för sånt party ;)
Vid lunchtid idag mötte jag upp Claudia och farmor och åt lunch med dem i Älvsjö efter det åkte Claudia och jag till Långsjön och badade, kl 18 tog vi en sval och skön bio på heron, Shrek 4 blev det, vi båda tyckte att den var bra.
Min sessa sover så gott och vi saknar den stora sessan men på onsdag kommer hon hem från kollo. Hon verkar ha det bra eftersom vi inte hört ett ljud från henne.
Imorgon hoppas vi på fortsatt fint väder, vi tänkte åka ut till Sofia, LG och barnen.

TIHIHII! Idag fick jag veta att jag kommit in på mitt förstahandsval på södertörns högskola (Interkulturell lärarutbildning mot förskola, förskoleklass och grundskolans tidigare år) till hösten, weeee!
Det går bra nu med allt, det är nästan så att jag väntar på ett bakslag. Det är ju oftast så att det händer massa bra saker en period för att i nästa bara en massa skit. Hoppas det inte är så den här gången :)

Ska surfa runt en stund och sedan sova, men först lite bilder.


Claudia ville sova på golvet med sin sovsäck


Mina sessor och jag på hägerstensbadet


Tänkvärt


Man tyckte att Joline var liten och så kom Havanna :) 1 månad resp 5 månader gamla sötnosar


Goa Joline, man vill bara äta upp henne


Lilla söta Havanna


PÅ promenad med mammorna


Vi gick till Enskede Krog och åt, jag tog pärlhöna med primörer och pot.gratäng. Mums!


Vi åkte pickup från båten upp till Dan


Jocke


Gia & boll


Haha jag vet att jag ser för jävlig ut, men snygga färger iallafall. Bjuder på det


Mycket folk på mosebacke




SEGRARE!!!!!


Hihi bara lilla jag

Planerna ändrades...som vanligt! Efter a...

2010-07-09 @ 20:48:20

Planerna ändrades...som vanligt! Efter att jag badat med Kicki igår så träffade jag upp Therese, Micke, Joline och Victor och badade en stund till fast denna gång i älta. Efter det åkte jag för att jobba men vi var för många dealers så jag klev och spelade istället och tur var det för jag vann :) 7700 kr blev det och i söndags när jag kom 3a blev det 6600, välbehövligt :) Idag har vi varit och shoppat lite och ätit lunch i Farsta efter det åkte vi ut till lagnö och käkade där. Vi fick finbesök av Karin och Hola :) Nu sitter vi i båten på väg att hälsa på Linda på gällnö. Det r jätte härligt ute!

SPANIEN I VM-FINAL!

2010-07-08 @ 12:20:15

Det är så jäkla underbart!!! Funderade på att åka till Spanien på fre och komma hem på måndag för att se matchen där, hade varit en sjukt nice upplevelse tror jag. Men det blir nog inte så, har inte råd :(
Får väl gå ut och kolla på matchen i Sverige nånstans och fira om vi vinner. SNÄLLA vinn!

Nu ska jag åka och bada en stund med Kicki och efter det blir det jobb natten lång.
See ya!

På promenad med mina vänner och deras barn...

2010-07-07 @ 17:59:20

img_0663 (MMS)

På promenad med mina vänner och deras barn. Känner mig lite utanför som inte har en vagn ;) Tycker det är så kul att alla mina närmsta vänner fått barn. Väldigt stor ålderskillnad från mina barn men kul ändå :) Vi har promenerat till Enskede krog, mycket mysigt ställe och snart kommer maten som en fd årets kock lagar åt oss, spännande :)

Gammalt inlägg

2010-07-07 @ 00:12:53

Lade in ett mobilinlägg imorse men det verkar inte kommit fram, det löd iallafall så här:

Ligger och drar mig...
Det gick bra att lämna Nadja vid kollobussen igår, lillasyster blev inte ledsen. Nadja hade ont i magen i bilen tror dock att det var av nervositet, det släppte så fort hon träffade de andra barnen. Lämnade Claudia hos farmor efteråt eftersom Sacha jobbar och det är hans vecka. Claudia får passa på att mysa med farmor och ha henne för sig själv. Efter det åkte jag hem och sov i 2 timmar eftersom jag hade tänkt att jobba hela natten och sov dåligt natten innan. Det blev inget jobb, jag spelade istället och kom 3:a i turneringen vilket gav betydligt bättre betalt än om jag hade jobbat :) WEEEEE, skönt med extra pengar. Nu ska vi snart ta oss upp ur sängen. Jocke ska besikta trailern och jag ska köpa ett par saker till Molle samt sätta in vinsten på banken sen åker vi till Lagnö Micke, Therese, Anna och deras små gosungar följer med. Kommer att sitta fastklistrad vid luren idag eftersom jag väntar kollosamtal för att höra hur min sessa har det ( de ringer hem till alla föräldrar efter första natten för att berätta hur det går)
Ha en bra dag!

Dagen blev lite ändrad

När vi gick upp ur sängen hände en grej så jag fick avboka Lagnö, istället åkte jag hem till Therese en stund och sedan körde jag mamma och mormor till läkaren, efter det bjöd jag dem på lunch och shoppade skor till mormor.
Sedan åkte jag och mötte upp Therese, Micke, Joline och Viktor i sickla där vi först letade bil till M & T och sedan fikade, efter fikat åkte vi hem till M & T och kollade på fotboll. Under hela dagen satt jag med mobilen i högsta hugg om det skulle ringa från kollot men nej inget samtal. Klockan 22 ringde jag till Mirjam och frågade om de hade ringt henne och det hade dom och även till Monika (våra barn e alltså på samma kollo) redan kl 18:30 hade de ringt dem, skumt de måste ha glömt mig. Så jag ringde till kollot och mycket riktigt de hade glömt bort mig och ville ringa upp så vid 22:40 ringde de och berättade hur Nadja hade det. Det var inga problem alls hon trivdes jättebra de hade roligt och superfint väder, ingen hemlängtan heller :) Min älskling! Min andra lilla älskling har även hon det mysigt med farmor.

Nä om man skulle ta och sova snart. Imorgon ska tjejgänget fika hos Suzana och mysa med nya tillskottet Havanna sedan ska jag hålla tummar och tår för Spanien och spela Magdas Goodie.
Natti natt!


Inte långsjön men...

2010-07-05 @ 00:27:09

Hägerstenbadet blev det idag, vi bara ÄLSKAR det här vädret. Ber till vädergudarna att det ska hålla i sig länge.
Efter badet kom Sacha och hämtade tjejerna och jag gjorde mig iordning för att spela turnering med Kicki och sedan gå ut men när jag åkte på 9:e plats var klockan redan 23 och Kicki var fortfarande kvar i turneringen så vi får ta utgången en annan dag.

Har precis lagt ut en lägenhetsbytes annons. Vi vill flytta till Hägersten, vet att det blir sjukt svårt att byta våran mot en i Hägersten men det skadar ju inte att prova. Så håll tummarna att vi typ ska ha mest tur i världen :)

Nu är det sovdags ska upp kl 07:15 och köra min sessa till kollobussen.

Natti natt!

Soliga hälsningar!                      ....

2010-07-04 @ 15:24:24

img_6807 (MMS)

Soliga hälsningar!                      .

Provar att blogga från mobilen. Vi var fär...

2010-07-04 @ 13:41:46

img_0643 (MMS)

Provar att blogga från mobilen. Vi var färdiga med packning och shopping kl 13 så nu är vi och hämtar Jenny och Leo och ska åka till långsjön och bada. Nadjas kollofadder ringde precis och kollade av läget inför vistelsen, han lät trevlig. Nadja kommer att få det toppen :)

Testar...

2010-07-04 @ 12:03:17

Testar...

VIVA ESPANA!!!

2010-07-04 @ 01:39:36

Behöver jag säga att jag är glad att Spanien är i semifinal i fotbolls VM? Sååå roligt, det blev en rysarmatch mot Paraguay idag men det gick vägen :)
Jihaaaa! Heja Spanien i semifinalen mot Tyskland.


Njuter av sommaren!

2010-07-04 @ 01:32:08

Japp det är det vi gör därav så lite bloggande. Vi kom hem igår från en härlig vecka på Åland och idag sov barnen enda till kl 11:30. Efter att vi ätit frukost packade vi ihop oss och massa god frukt och vatten och åkte till Alvsjöbadet, så underbart väder vi hade. Vid 17 tiden var vi tvungna att åka hem och tvätta så att allt är rent när Nadja ska packa väskan imorgon inför kollo, hon åker på måndag och är borta i 10 dagar, gissa om hon längtar :) Efter att vi tvättat  åkte vi och fikade hemma hos Kim & Fredrik och alla deras barn ( 4 st och en till som kommer om ca 3 veckor).
Vi kom hem vid 23 tiden och barnen slocknade direkt, i natt har vi bäddat på golvet i vårat rum med sovsäck åt Claudia för att hon så gärna ville det, vilka ideer de får ibland de små liven :)

Imorgon får vi se om vi hinner med annat än att packa och shoppa ett par saker som Nadja behöver till kollot, på kvällen kommer Sacha och hämtar barnen men jag får träffa dem igen på måndag morgon eftersom jag ska köra Nadja till cityterminalen där bussen till barnens ö går, Claudia får följa med och vinka av storasyster. Förra året saknade Claudia sin storasyster jättemycket och var SÅ ledsen, de är ju vana att alltid vara tillsammans. Mina älsklingar.
Nästa vecka jobbar jag måndag, onsdag, torsdag och lördag natt och ev. tisdag natt så det lär inte bli mycket bloggande.

Nu blir det lite mycket bilder för som sagt, bilder säger mer än tusen ord.

De bilder som är små är klickbara

Midsommarafton firades på Lagnö med Jockes mor & far, Sofia & Lg, Ubbe & Linda samt Janne, Lena och Jannes dotter Maja:


Lindas bakverk






Femkamp

På midsommardagen åkte vit ut med båtar och vattenskoter till Västerviken och lade oss på en klippa och hade picknick, där övernattade vi i båten, Ubbe och Linda tältade:



Åland med mina älsklingar, Jenny & Leon, Jana & William med besök en dag av Jocke, Mattias och Gia:




















Blandade sommarbilder:



HÄRLIGA SOMMAR!!!