Njuter av sommaren!

2010-07-04 @ 01:32:08

Japp det är det vi gör därav så lite bloggande. Vi kom hem igår från en härlig vecka på Åland och idag sov barnen enda till kl 11:30. Efter att vi ätit frukost packade vi ihop oss och massa god frukt och vatten och åkte till Alvsjöbadet, så underbart väder vi hade. Vid 17 tiden var vi tvungna att åka hem och tvätta så att allt är rent när Nadja ska packa väskan imorgon inför kollo, hon åker på måndag och är borta i 10 dagar, gissa om hon längtar :) Efter att vi tvättat  åkte vi och fikade hemma hos Kim & Fredrik och alla deras barn ( 4 st och en till som kommer om ca 3 veckor).
Vi kom hem vid 23 tiden och barnen slocknade direkt, i natt har vi bäddat på golvet i vårat rum med sovsäck åt Claudia för att hon så gärna ville det, vilka ideer de får ibland de små liven :)

Imorgon får vi se om vi hinner med annat än att packa och shoppa ett par saker som Nadja behöver till kollot, på kvällen kommer Sacha och hämtar barnen men jag får träffa dem igen på måndag morgon eftersom jag ska köra Nadja till cityterminalen där bussen till barnens ö går, Claudia får följa med och vinka av storasyster. Förra året saknade Claudia sin storasyster jättemycket och var SÅ ledsen, de är ju vana att alltid vara tillsammans. Mina älsklingar.
Nästa vecka jobbar jag måndag, onsdag, torsdag och lördag natt och ev. tisdag natt så det lär inte bli mycket bloggande.

Nu blir det lite mycket bilder för som sagt, bilder säger mer än tusen ord.

De bilder som är små är klickbara

Midsommarafton firades på Lagnö med Jockes mor & far, Sofia & Lg, Ubbe & Linda samt Janne, Lena och Jannes dotter Maja:


Lindas bakverk


Femkamp

På midsommardagen åkte vit ut med båtar och vattenskoter till Västerviken och lade oss på en klippa och hade picknick, där övernattade vi i båten, Ubbe och Linda tältade:Åland med mina älsklingar, Jenny & Leon, Jana & William med besök en dag av Jocke, Mattias och Gia:
Blandade sommarbilder:HÄRLIGA SOMMAR!!!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback