Nä nu är det dags att blogga.

2010-05-16 @ 22:58:25

Ska bara försöka minnas vad som hänt sista veckan, hmm inte så lätt.
Förra fredagen på Nadjas födelsedag hade vi lite kompisar här på middag och på lördagen hade Nadja sitt tjejparty med övernattning hos pappa. Claudia och jag var med och hjälpte till men vi åkte hem sen så att Nadja skulle få vara ifred med sina kompisar. På söndagen var Claudia och jag och hade en babyshower för Suzana hemma hos Therese och sedan åkte jag ut till Sacha och lämnade Claudia där eftersom det var dags för hans vecka och på kvällen åkte jag och spelade turren på krukan, gick inge bra tyvärr.
På måndagen var det skola som vanligt och sedan jobb. I tisdags var Jenny och jag och tittade på Magnus Betnèr på China teatern, han är så jäkla bra. I onsdags var Jocke och jag hemma hos Kim & Fredrik. I tordags jobbade jag igen från kl 18:30 till 07, jösses det är jag inte van vid men gick bra.
I fredags var Jag och kollade på Nadjas och Claudias show på tumba scenen, Jenny, Anna, William samt Sacha och farmor var också med. De är så duktiga mina tjejer. Har flera söta videon från showen men tar sådan tid att ladda upp dom så jag gör det när det finns lite mer tid. Efter showen åkte jag och spelade turre på krukan igen, gick skitbra i början men jag hade otur på slutet och åkte ut som 12:a av 91, det var 9 priser så jag gick tomhänt därifrån, buhuuu. Igår åkte Jocke och jag till Lagnö för att hälsa på hans mor och far och sola lite, jäklar vad varmt det var och jag var tokglad. På kvällen åkte vi till Karin, Hola och Marie och åt en riktigt god middag och umgicks med dem ett par timmar, supertrevligt var det och vi hade kunnat stanna länge till och babbla men det var premiär för golfklubben på värmdö och Jocke var lite sugen på att gå dit, så vi åkte dit och jäklar vad kul vi hade, det var länge sedan jag hade så roligt en utekväll. Jag var VÄLDIGT onykter för en gångs skull, Jocke tyckte det var skitkul haha!
Idag har vi storstädat, storhandlat och hämtat hem älsklingarna. De sover så sött och det är underbart att ha dem hemma igen :)

Nu jäklar blir det MYCKET bilder :)

Nadjas dag

Nadja blev i vanlig ordning väckt med frukost, tårta och paket på sin födelsedag, här tackar hon lillasyster för den fina teckningen :)

Hjärterum...på Nadjas födelsedag

Man fick helt enkelt hitta en plats att sitta och äta på :)





Suzana gjorde 3 st jättefina tårtor till Nadja, TACK!

Söta Celine

Anna med William och Therese med Joline

Fina tjejer, Suzana, Stella och Anna

Mer fina tjejer Linda, Celine och Lina

En till fining, Jenny

Casper och Claudia

Nadja gör sig fin innan gästerna kommer

Nu börjar tjejerna ramla in

Världens finaste Nadja

Jag har aldrig sagt att jag är duktig på det här med att dekorera tårtor, haha

Middagsdags

Presentöppning

Min stora tjej!

Alla Nadjas fina kompisar



Babyshower

Claudia provsmakar de goda frukterna



Vi hade SPA tema på babyshowern

William och Claudia

Therese och Anna är redo att hoppa fram och överraska Suzana

SURPRISE!!!

Jenny

Den blivande mamman

Anna och Claudia

Anna

Claudia

Mums

Presentöppning

Claudia, Joline och jag



Tjejernas show

Claudia spelar räv

Alla barn tillsammans, tyvärr tog jag nästan inga bilder, filmade mest. Ska se om Sacha har lite bilder som jag kan få. Lägger upp några videon så fort jag har mer tid.





Mycket nu...

2010-05-11 @ 22:38:18

Jag har varken haft tid eller ork att blogga just nu, det är mycket i skolan nu så det prioriteras. Hörs när det är lugnare, då ska jag även lägga in bilder från Nadjas födelsedag samt från Suzanas babyshower som vi hade i söndags.

Kram och hej så länge!

Ingen vanlig dag...

2010-05-08 @ 00:00:02

..nä för det är Nadjas födelsedag, Hurra hurra hurra!
Idag har vi firat min sessa som fyllt 11 år, mer om det och bilder imorgon.
GRATTIS ÄN EN GÅNG ÄLSKLINGEN!

Sjukstuga och födelsedag!

2010-05-06 @ 21:53:42

Vaknade igår och mådde jättedåligt så jag stannade hemma från skolan, som tur var var Jocke ledig och kunde ta Nadja till skolan, Claudia fick vara ledig. Mådde bättre redan på kvällen men då var det istället Nadja som mådde dåligt. Hon tog stelkramps vaccinet i skolan och fick feber på kvällen, natten var inte rolig med en sjuk Nadja som hade feber och ont i magen, så idag är jag helt slut. Jag var tvungen att vara i skolan fram till kl 12 idag så Jocke var hemma med båda tjejerna och när jag kom hem var det dags att åka till läkaren med Nadja.
Vi fick ju en remiss för att kolla upp hennes mage som hon haft problem med så idag var det dags, typiskt att hon skulle ha feber när de skulle ta massa blodprover, men det gick bra ändå. 6 st rör med blod tog de ur hennes lilla arm, hon var kolugn men jag höll på att svimma när jag tittade på, usch tycker sprutor är obehagliga. Minns inte exakt vilka prover det var men det var ett rör med laktos/gluten ett för sköldkörteln ett för att se blodstatus och de andra tre kommer jag inte ihåg.
Medan vi var hos läkaren fick Claudia följa med Jocke till Lagnö och cykla samt åka lite båt och leka.

Nadja fick lägga sig först ikväll så Claudia, Jocke och jag kunde slå in hennes paket, imorgon bitti väcks hon i vanlig ordning med tårta och frukost på sängen samt presenter.
Jag har köpt 2 par tygskor ett par vita och ett par blå, ett par jeanshorts och två linnen, guinness rekordbok och en mini pc med tillhörande mus och dataväska från Jocke och mig. Claudia har gjort en fin teckning :)
Hoppas hon blir glad, vilket jag verkligen tror, det behövs inte mycket för att göra henne glad.

Tänk att min stora sessa blir 11 år!  Imorgon kväll kommer goda vänner med sina respektive och deras barn och firar stora tjejen med oss.

Nu är det snart dags att sova så vi orkar upp till kl 05:45 imorgon.
Natti natt!

Hemma och fullt upp...

2010-05-03 @ 21:20:14

Kom hem från Riga i fredags och inte haft en lugn stund sedan dess. Studieresan var tuff men det tänkte jag inte på när jag var där utan det kom när jag kom hem. Var ett monster i fredags och Jocke fick ta all skit, stackarn. Men nu är jag glad igen :)
Spelade turre både fredag och lördag men innan det jobbade jag ca 6 timmar. Kom 4:a i lördags och fick tröstpris = pengarna tillbaka, skönt att slippa bubbla.
På fredagen var Jocke och jag även hemma hos Sofia och LG en sväng.

Igår (söndag) hämtade jag mina sessor, mysigt.
Och idag har vi alla varit i skolan och sedan dans för tjejerna, nu sover de små liven de är helt slut eftersom det blev lite sent igår.
Imorse innan skolan så var Sacha och jag på kvartsamtal i Claudias skola, hon är så duktig älsklingen. Och jag är världens stoltaste mamma till två goa, snälla, mysiga och duktiga tjejer. Skryt skryt, men det får man göra ibland :)

Kan inte fatta att det bara är 4 veckor kvar tills jag tar "studenten", bara ett tema arbete kvar som ska redovisas för HELA skolan *gulp* sedan färdig, wohoooo!

Ännu mindre kan jag fatta att Nadja fyller 11 år, fatta ELVA år på fredag. Min stora tjej, tiden går så fort.

Tänker lägga in lite bilder nu, har inte så mycket att skriva eller rättare sagt, jag orkar faktiskt inte, vill bara lägga mig på soffan och glo på tv.
Tur att bilder säger mer än tusen ord ;)

Det sista jag gjorde innan jag åkte till Riga var att lära Claudia att cykla helt själv, duktig tjej :)

Claudia lär mamma och cykla, hihi

Vi tre

Claudia bakom kameran

Hela klassen i Riga det är den enda bilden jag lägger upp, resten hamnar på facebook tar alldeles för mycket tid och plats här.


Ha en trevlig kväll!