Jultidningar...

2010-10-07 @ 12:02:18

Köp lite julklappar av Nadja vettja så blir hon jätteglad! Hon säljer nämligen jultidningar i år också.
Gå in på www.brafo.se och klicka på "jultidningskatalog" maila mig sedan artikelnr på det ni vill ha.

nolli8101@gmail.com är min mailadress.
Sjukling...

2010-10-07 @ 11:58:23

Jahap så blev man jättesjuk andra jobbveckan, det var ju typiskt, jag som aldrig är sjuk. Men antar att det är så i början innan man vänjer sig vid alla barnens bacillusker. Gick till jobbet i måndags men fick vända efter 30 min för jag mådde så dåligt. Tror det är influensa eller nåt. Claudia är hemma idag också med halsont, hoppas det stannar vid lite halsont. Tur att Jocke varit ledig ons och tors så jag har fått massa hjälp, det är fan ingen lek att lämna och hämta barnen i skolan när man mår så dåligt. Ännu en anledning till att flytta närmare barnens skola ;)
Annars så var första jobbveckan toppen, trivs jättebra har bra arbetskamrater och barnen är hur gulliga som helst men jösses vad trött jag var den första veckan det tar nog ett tag att vänja sig, jag hade säkert nåt skit i kroppen också som bara väntade på att få bryta ut.

I lördags kom jag tvåa i en "stor" turnering på krukan det var 76 spelare med á 2200 kr så det blev en fin slant, närmare bestämt 36 tusen kronor, catching! Var dock stejkad (sponsrad) så jag fick "bara" hälften själv men sjukt nice ändå :) Skönt att få klonka i en turnering med så många duktiga spelare vilket det är i de dyrare turneringarna på krukan, weee!

Jag är såååå uttråkad hatar att vara sjuk och bara ligga/sitta här, blääää!
Nu vill Claudia spela lite på datorn så nog skrivet för idag.
Vi höres!