Så enkelt?

2011-02-20 @ 15:38:13

Trodde ju att det var nåt fel på min dator sedan kom jag på att det kanske bara var laddaren det var fel på så jag skulle precis köpa en ny och testa men den har varit slutsåld så jag har väntat. Nu slog det mig precis att min gamla dator var en HP och att den adaptern kunde funka och det gjorde den, weeee! Varför har jag inte tänkt på det innan? Jaja nu kan jag i alla fall blogga igen. Så enkelt det kan vara ibland och så sparade jag en slant :)

Nu ska jag dock fortsätta med söndagsbestyren och sedan hämta barnen så det får bli mer bloggande sen.

Puss & Kram

Utan dator

2011-02-10 @ 21:53:14

Min dator är fortfarande död, därav inget bloggande. Fan jag som hade kommit igång med bloggandet igen. Nu har jag fått låna Nadjas dator. Har fan inte råd med ny dator nu när vi ska flytta och alla pengar ska läggas på det så jag får helt enkelt vara utan :(

Den här veckan har gått så himla fort, det är redan fredag imorgon. Har haft inskolning med en liten pojke, världens lättaste inskolning. Han är hur lätt som helst det lilla charmtrollet. Jag har sökt ett nytt jobb på en privat förskola i Huddinge, närmare hem (när vi flyttat). Jag trivs som fan där jag jobbar nu och har helt grymma arbetskamrater, ungar och föräldrar men vet inte hur länge jag kommer orka pendla plus att jag bara har ett vikariat som tar slut i aug, de tror ioförsig att jag kommer få vara kvar längre men det känns för osäkert, vill ha något tryggare. Ska på intervju på torsdag så håll tummarna!

Kommer ni ihåg att jag anmälde mig till Tobias registret i somras för att bli benmärg/stamcellsdonator? De hörde ju av sig i nov och trodde jag kunde matcha med en patient så jag fick åka in och ta en massa tester, de skulle sedan höra av sig inom tre månader för att berätta om det matchade helt och hållet. De var noga med att poängtera att chansen var mycket liten, det är bara 40% chans med syskon så ni kan ju tänka er hur liten chansen är med någon man inte har några som helst blodsband med. Idag fick jag svar och JA jag matchade. Helt sjukt men så jäkla häftigt! Jag kan rädda någons liv, fattar ni hur stort det är?
Nu till kruxet, läkarna verkar inte ha bestämt sig för om de ska göra en transplantation eller inte, ska ringa till dem imorgon för att höra varför men jag antar att det är för att patientens tillstånd är för dåligt. Hoppas de ändrar sig vore kul om lilla JAG kunde rädda någons liv.

Nu är det sovdags, trodde jag skulle få vara hemma och vabba med Nadja imorgon för hon hade ont i halsen och mådde inte så bra när hon kom hem från skolan, men nu verkar hon bättre så vi får gå upp kl 06 som vanligt och kolla hur hon mår då. Hoppas hon inte är sjuk då.

Natti natt!

Död dator

2011-02-02 @ 22:40:49

Där dog datorn, kul jävligt kul. Jag har fan inte råd med en ny dator nu, gaaaah! Är inne på Jockes dator nu men den mår inte heller så bra.
Så då blir det ju inget familjen annorlunda för mig, buhuuu! Lägger mig och läser istället.

Natti natt

Vardagen

2011-02-02 @ 21:35:43

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jobba 9-17:30. Nästa vecka ska jag ha min första inskoning, det ska bli skitkul :) När jag kom hem från jobbet började jag direkt med att samla massa uscados genom att rengöra toaletterna, fixa tvätten, bädda, diska, dammsuga samt fixa mat. Har efter igår och idag 1276 uscados, catching! Jocke kom hem från jobbet vid 19 då käkade vi lite och tittade på spårlöst på tv4 play eftersom vi inte hann igår, nu är Jocke på hockeyträning och jag spelar Magdas Goodiebag. När det är färdigt så vill jag se familjen annorlunda på tv4play. Det är faktiskt riktigt bra att kolla på programmen på tv4play man slipper all jäkla reklam, så skönt.

Nu blir jag lite orolig, min laptop laddar inte med kontakten i och jag spelar ju, jobbigt om den dör.
Fy fan jag hade verkligen inget kul att skriva idag heller men avslutar med några kloka och fina ord från Hodding Carter:

"Det finns två bestående gåvor vi kan ge våra barn. Den ena är rötter, den andra är vingar"

Titta titta vad jag har fått!

2011-02-01 @ 21:46:08

Träffade Karin & Hola idag när vi var i flottsbro och kollade på Marie och eftersom de var sjuka och inte kunde komma på min fest så fick jag en födelsedagspresent av dem idag. Och det var inget mindre än:

Weee! Ett jättefint armband från pandora.

Tack Karin, Hola, Marie, Ulf och Eva jag är supernöjd :)

Kreolskan (I brist på bättre rubrik)

2011-02-01 @ 18:38:21

Igår efter att jag hade stängt på jobbet så åkte jag och mötte upp Lina och Sara för en middag på Rival innan vi gick vidare för att spela turnering. Det blev ingen framgång för varken Sara eller mig men Lina var kvar när jag åkte hem vid 23, vet dock inte hur det gick för henne.

Idag jobbade jag till kl 16 och åkte sedan hem för att hämta de där tre ikeakassarna med kläder och lite annat som skulle köras till min mor plus att jag skulle hjälpa henne med lite papper. Sedan var det bara hem igen där Jocke hade lagat en god middag och efterrätt, mums. Nu har vi precis ätit middag och ska strax åka till Flottsbro för att titta på Marie som ska åka sitski (heter det så?)

När vi kommer hem vill jag titta på Sofias änglar på kanal5 play, familjen annorlunda samt på spårlöst på tv4 play och så lite rabarberpaj på det, mumma.

Kreolskans gryta med ris


Rabarberpaj

Jag envisas med att ta bilder med min iPhone för att det är så mycket smidigare därav kvaliten.

Nu måste jag skynda mig ner och köpa två stockar snus innan de stänger.