Att se fram emot

2011-01-30 @ 22:48:49

Så här i den trista, kalla vintern så är det roligt att ha något att se fram emot, detta har jag att se fram emot den närmaste tiden:  

  • Pokerturnering den 31/1
  • Boka tid för att rita och göra min tatuering 1/2
  • Kryssning med underbara tjejkompisar den 4/2
  • Musikalen "Leva livet" med Jocke den 5/2
  • Flytt den 1/3
  • Hockeyturnering den 11 och 12/3
  • Mia Skäringer på Cirkus med Linda & Camilla den 13/3
Härligt, det kommer att gå fort och sedan är det vår, weee!


Gudmor Noelia

2011-01-30 @ 21:02:19

Jag har fått äran att bli gudmor åt denna söta lila krabat vid namn Tiger, så roligt :)

 

 

Stillar ångesten

2011-01-30 @ 20:55:12

Har ju upptäckt att man kan visa bilder direkt från facebook utan att man behöver vara fb vänner eller ens ha fb så nu stillar jag min ångest och visar bilderna från Spanien i somras.
NU kan jag börja om från början :)

http://www.facebook.com/album.php?aid=202682&id=577564231&l=4c23146a52

Ny desig = motivation?

2011-01-30 @ 19:56:21

Japp nu har jag en ny design tänkte att det kanske ger mig lite mer motivation att blogga. Jag skulle vilja vara bättre på att blogga men hittar inte riktigt tiden. Jag är sån som vill göra saker ordentligt och om jag inte klarar det så gör jag det inte alls. Har t.ex fortfarande "ångest" för att jag inte lagt in bilder från Spanien i somras. Men nu lägger jag det bakom mig och börjar om från början, deal? Skulle mycket hellre vilja lägga in kortare inlägg flera gånger om dagen istället för långa inlägg då och då. Ska försöka bättra mig.

Det har hänt en hel del sista tiden, vi har bl.a köpt radhus dit vi flyttar den 1 mars och så har jag fyllt 30 år och haft en jätterolig fest. Jag fick så otroligt mycket fina presenter så jag har massor att se fram emot. Jag fick bl.a 2 st presentkort på Åhlens, ett presentkort på Kicks, presentkort på en tatuering, biljetter till 6 musikaler, smycken, 2 st presentkort på massage, prydnadssaker, en Mulberry väska m.m

Radhuset: http://www.bukowskismaklarbyra.se/obj/popImages.php?gid=OBJ16566_1095301609
Det är som sagt en del att göra men det ska bli roligt att lägga in före och efter bilder här. Vi kommer att ta det rätt lugnt med renoveringarna, det får ta den tid det tar.

Snart börjar solsidan men först ska jag försöka hinna lägga in lite bilder från festen. Det kommer finare bilder när jag fått dom på skiva av Lina, hon hade sin proffskamera och tog jättemycket fina bilder.

Kom på att jag kan göra så här istället för att lägga ut bilder en och en, här finns alla bilder:
http://www.facebook.com/album.php?aid=361940&id=737106039&l=67682caf7f

VI SKA FLYTTA TRALALAAAA!

2011-01-12 @ 22:53:12

Wohooo om inget händer innan imorgon kl 10 på morgonen så ska vi skriva på papper och flyttar in radhuset den 1 mars. Fy fan vad nice! Det finns en del att göra i radhuset såsom att lägga nya golv och måla. Nytt kök och badrum vill vi ha också men det är ju det som är dyrast så det får blir ett framtidsprojekt.
Ååååh det ska bli så kul att fixa och göra fint, ska försöka att inte stressa med allt, vi har ju tid på oss ska ju bo där läääänge hoppas jag. Jag är sån som vill ha allt fixat helst igår så jag kommer förmodligen stressa upp mig för att allt inte är perfekt. Men jag har lovat att göra mitt bästa för att inte stressa upp mig.

Nu ska jag sova sött, den här veckan har varit riktigt tuff, är fullkomligt slut när jag kommer hem från jobbet.

Natti natt!

Mitt år 2010

2011-01-06 @ 16:17:07

En lista snodd av Nettan. Mitt år 2010

- gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Hmm inte vad jag kan komma på

- höll du några av dina nyårslöften?
Japp slutade röka

- blev någon av dina vänner förälder i år?
Ja flera stycken

vilket datum kommer du alltid att minnas?
Den 12:e och 13:e november är två dagar som jag ALDRIG kommer att glömma, tyvärr.

-vad var din största framgång 2010?
Oj har nog inte haft någon direkt framgång i år. Eller jo iofs tog studenten, kom in på lärarutbildningen och fick nytt jobb, det kanske räknas?

- största misstaget?
Hmm vet inte riktigt

- har du varit sjuk eller skadat dig?
Nä inget speciellt förutom vanliga förkylningar

- bästa köpet?
Min iPhone tror jag

- vad spenderade du mest pengar på?
Alltid barnen :)

- gjorde någonting dig riktigt glad?

Mina barn gör mig alltid glad

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010
?
Natteravn bl.a

- var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ingen aning, gladare tror jag, i alla fall fram tills den 13:e nov

- vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, träffat vänner, rest mer

- vad önskar du att du gjort mindre?
Den här är lätt, STÄDA

- hur tillbringade du julen?
Hemma hos Jockes MaPa och hos Sofia & LG

- blev du kär i år?
Japp nykär :)

- hur många förhållanden hade du i år
?
Ett

- favoritprogram på tv?

Solsidan

- bästa boken du läste i år?

Minns inte :s

- största musikaliska upptäkten?
Huh?

- något du önskade dig och fick?
Japp en kamera

- något du önskade dig men inte fick?
Nope

- vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Blev väckt med frukost på sängen och hade lite folk hemma

- finns det något som skulle gjort ditt år bättre ?
Japp, radera den 12 nov

- hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Tråkig som fan

- vad fick dig att må bra?
Mina barn

- vem saknade du?
Mina barn saknar jag varannan vecka

- den bästa nya människan du träffade?

Har flera, men Jana och jag hittade varandra på skolresan till Riga. Underbara människa! <3
Samt mina nya arbetskamrater :)

- årets sötaste?
Barnen såklart

- årets hetaste?
Jocke såklart!

- årets största kärlek?
Min familj

- årets besvikelse?
Börjar bli tjatigt men den 12:e nov samt radhuset vi inte fick

- årets bästa?
Mina tjejer är ALLTID årets bästa :)

- årets snällaste?

Barnen, Jocke, släkt och vänner


En bra början...

2011-01-05 @ 00:17:00

Bra början på detta år, jag har inte spelat poker på tre veckor men igår åkte jag in och spelade och kom tvåa, catching! :) Så skönt kan jag säga speciellt med tanke på att jag ska ha 30-års fest snart som kommer kosta en slant! Detta resulterade dessvärre i för lite sömn då jag kom hem kl 02:30 på natten och inte kunde varva ner förrän vid 04 och så skulle jag upp och jobba kl 08. Var ändå rätt pigg på jobbet men när jag kom hem kl 17 så däckade jag och tänkte bara sova en kvart, vaknade kl 21 och sitter nu här hur pigg som helst fast jag borde sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Jaja tur att det är en kort dag imorgon så vi slutar kl 15 för jag kommer säkert inte somna förrän vid tidigast kl 03 i natt, suck! Vet att det inte är någon idé att försöka innan för då kommer jag bara ligga och stirra i taket.

På tal om fest då, jag fyller ju 30 år den 18:e och ska ha fest den 22:a så jag sitter just nu och letar isnpiration till dekorationer samt spånar vidare på menyn, åh det kommer bli så bra. Jag har bjudit 60 pers men hade över 80 pers på listan, tyvärr har jag fått sålla bort då lokalen bara är anpassad för 50 pers, funderar på att ev. bjuda de andra också men att de får kommer efter middagen och festa. Fast det känns lite orättvist :s.
Jocke och jag var och provade maskeradkläder igår och har hittat den perfekta till honom, har hittat en till mig också men den är långt ifrån perfekt men jag får ta den om jag inte hittar något bättre, temat är nämligen spanskt/latino :)
Åh vad jag längtar men känner mig samtidigt stressad eftersom det är så mycket som ska fixas och just den veckan jobbar jag mycket, ska försöka se om jag kan ta ledigt på fredagen för att handla och fixa.

Har ingen motivation att lägga in några bilder i bloggen just nu, det kommer när det kommer. Jag bloggar ju mest för MIN skull för att det är roligt att gå tillbaka och titta men jag är lite nyfiken, är det någon som läser?
Skriv gärna någon liten kommentar det vore roligt att veta annars kan jag ju lika gärna lösenordskydda bloggen.

Jag vill gärna ha tips på dekorationer samt något gott vin som inte kostar alldeles för mycket.
Det ska passa till Tapas. Jag dricker ju inte vin alls så jag har ingen aning om vad som är gott.


Rensning

2011-01-02 @ 18:31:36

Det där med att lägga in bilder idag får nog vänta för här är det garderobsrensning på gång. Sedan middag, varva ner och ligga i sängen SENAST kl 11 jag ska upp kl 06:30 imorgon.


Hela tre ikeakassar blev det, phew! Sista bilden är tagen med min iPhone och den första med min nya kamera (som jag fick i julklapp av Jocke), vilken skillnad :)

Någon som är i behov av kläder? ;)

 

 

Underbara ledighet och Grattis till mig

2011-01-02 @ 01:16:59

Har haft en riktigt bra jul/nyårs ledighet med nära och kära, massa fina julklappar och LÅNGA sovmorgnar. Men nu är det dags att vända tillbaka dygnet för på måndag börjar jag jobba igen. Barnen har ledigt en vecka till, lyllos dem :)
Tanken var att jag skulle börja vända på dygnet idag men kl är snart 01 så det går ju sådär, ska bara surfa runt lite nu när man har en stund för sig själv och sedan sova. Barnen somnade för en liten stund sedan, det har blivit sent för dem också.

Idag har vi mest tagit det lugnt, var ute en sväng och åkte pulka och sedan gjorde barnen och jag en riktigt god blåbärspaj, den godaste jag ätit faktiskt. Jocke gick och lade sig redan kl 21:30 eftersom han sov ca 3 timmar inatt pga jobb, tycker lite synd om honom. Tjejerna och jag såg filmen "Mamma Mia", den är så himla mysig tycker jag.

Idag firar jag 1-år som rökfri, wohooo! Mitt nya nyårslöfte är att försöka att inte städa så jäkla mycket hela tiden och att försöka blogga lite mer :)

Imorgon åker tjejerna till pappa då tänkte hinna lägga in en massa bilder från sista tiden för nu ska jag sova så jag är pigg och glad den sista dagen för den här veckan med mina älsklingar.

Natti natt!