Renovering och nytt jobb.

2011-03-19 @ 23:18:40

Jaha nu har vi flyttat och renoveringen är i full gång, vi som skulle ta det lugnt, hmmm. Hall, kök, v-rum och båda barnens rum är spacklade och målade. Golv är lagt i köket och imorgon ska vi lägga golv i hallen. Barnens rum ska också få nytt golv. Sen är det vårat sovrum, allrumet uppe och lilla rummet uppe som ska målas och läggas golv samt alla lister överallt. Puh! I badrummen ska vi fixa lite men inga stora grejer. Vi vill även måla/lacka om all köksluckor i vitt samt kakla om och lägga in nya köksbänkar men det får vänta ett tag. Det kommer bli grymt när det är klart. Vi trivs jättebra redan!

Vet inte om jag sagt det men jag har fått en fast tjänst på en förskola i Huddinge där jag ska börja jobba den 28/3. Mycket närmare hem, en fast tjänst och bättre lön, så jäkla nice. Hoppas jag ska trivas lika bra som jag trivs där jag är idag. Buhuuu ska bli så tråkigt att lämna förskolan som jag jobbar på, har världens bästa kollegor, barn & föräldrar.

Nä nu ska jag surfa lite innan jag slocknar, är slut i hela kroppen efter att ha hållt igång sedan kl 08:30 imorse. Imorgon kommer mina älsklingar.

Natti natt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback