Nemas problemas

2011-05-21 @ 00:32:17

Knölen jag tog bort visade sig vara Fibroadenom: En godartad tumörform som förekommer framför allt hos unga kvinnor, så jäkla skönt!

Kontakfamiljsmötete gick bra och nu väntar vi på att de ska komma hem och besöka oss.

Imorgon har tjejerna dans & teateruppvisning mellan kl 15-18:30. Efter det bär det av till Lagnö för att fira Lotta och sedan kanske en båttur i nya båten :)

I måndags blev jag utsedd till:

VECKANS MEDLEM:
En gång i tiden rankad som Sveriges bästa kvinnliga pokerspelare och vem kan glömma glansdagarna i HeyHoneys !? Den här veckan lyckades charmtrollet från Bagis vinna 2 turneringar på raken och dessutom ett paket till Alicante! Stort grattis Noelia, du är veckans medlem och spelar gratis på fredag!

Veckan har varit hektisk som vanligt och det händer saker hela tiden. Speciellt en grej som hänt som jag får skriva om om ett par veckor när allt är klart. Vet ju inte riktigt vilka som läser så jag måste vara lite hemlig :)

Det har även blivit klart att jag blir handbollstränare till Tumba F03 från och med augusti, det ska bli jättekul!

Shit jag har alltid så mycket intressanta saker att skriva om, eller inte. Haha kände att jag behövde skriva något i alla fall. Snark snark. Hoppas ni inte hann somna ;)

Nu ska jag sova, natti natt!


En underbar helg

2011-05-09 @ 00:37:31

Nadja fyllde 12 år igår och det firade vi såklart. På fredagen var det 12 tjejer som åt tacos och massa annat gott, lekte lekar, kollade på film och sov här. Kl 02 var jag tvungen att säga till dem att sänka rösten för grannarnas skull, ungefär kl 04 blev det knäpptyst då somnade de.

På lördagen firade vi med vänner och deras barn. Vi grillade och hade det härligt i solen. Nadja är supernöjd med helgen och alla fina presenter.

Tack till alla som var med och firade mitt allt, för alla fina presenter och för hjälpen. Hade inte fixat det utan er hjälp eftersom jag är lite "handikappad" just nu.

Planerar att börja jobba på onsdag igen men som det känns nu vet jag fan, tror att jag måste ringa min läkare för det känns som att något är fel. Jag kan inte böja mig ner eller ha armen rakt ner för det gör så jäkla ont. Har iofs två dagar till på mig att återhämta mig, hoppas det blir bättre. Det blir jävligt svårt att jobba om jag inte kan böja mig ner eftersom jag bär mycket på jobbet.

Imorgon ska Jocke och jag på kontaktfamiljs utredning, spännande :)

Här kommer det lite bilder, orkar inte lägga in alla en och en så jag länkar till dom istället.

Nadjas födelsedag:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150302111326040.412484.737106039&l=8f39b27e6e


Dags att blogga va?

2011-05-04 @ 01:00:05

Uppdate:

Fy vad länge sedan men det har varit MYCKET! Vi renoverar för fulla muggar men nu börjar det bli färdigt, så skönt. Nu är det mest inredning som gäller, barnens rum är nästan färdig inredda och det kommer bli så fint när det är färdigt. Jag kommer lägga in bilder när det är klart.

Jag har idag opererat bort en knöl stor som en golfboll från mitt bröst, så mycket tankar och oro har gått till det sista tiden. Nu är den äntligen borta och den 16:e får jag veta vad det var för något. Känner mig lite mör kan jag säga men eftersom jag sovit hela dagen så kan jag inte somna nu, ska dock försöka snart.

Vad har mer hänt då? Hmmm.
Jo just det vi har anmält oss till att bli kontaktfamilj, vill egentligen blir jourhem eller familjehem men eftersom vi inte har någon erfarenhet så vill vi prova kontaktfamilj först. På måndag ska vi på "utredning"

Annars är det väl det gamla vanliga livet som rullar på med skola, jobb och alla barnens aktiviteter. När jag kommer hem på kvällarna vill jag umgås med mina hjärtan och när de somnat så orkar jag typ inget annat men ska försöka blogga mer nu, säger det för sjuttioelfte gången :)

I helgen har vi planerat övernattningskalas för Nadja med 12 tjejkompisar på fredagen och på lördagen kommer det några vänner till mig och deras små. Min "lilla" tjej fyller 12 år !!!

Inte så smart att planera in det precis efter operationen eftersom jag inte ska anstränga mig och får inte lyfta men som tur är så får jag hjälp :) Jag kommer att vara sjukskriven i ca en vecka nu av ovanstående anledning, det är ju lite halvomöjligt att inte lyfta när man jobbar på föskola med ettåringar.

Hur mår ni då? Är det någon som läser? Kan ju inte se det längre eftersom min bloggstatistik inte fungerar, irriterande.

Nu ska jag försöka sova.
Natti natt!